Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Opdater WordPress i Dashboard

Du kan opdatere WordPress til dens seneste version fra dashboardet.

Advarsel: Du bør altid sikkerhedskopiere dit site, før du opdaterer.
  1. Log ind på WordPress
  2. Fra menuen Dashboard skal du klikke på Opdateringer .
  3. Under overskriften "En opdateret version af WordPress er tilgængelig" skal du klikke på Opdater nu .

Bemærk: Dit WordPress -site sættes i vedligeholdelsestilstand, indtil opdateringen er gennemført.