Hjælp

Kundestyring Hjælp

Opdatering af din kontos e-mailadresse

Det er vigtigt, at din kontos e-mailadresse er opdateret, så du kan modtage meddelelser fra om din konto.

Sådan opdateres din kontos e-mailadresse

  1. Log ind på din Kundechef.
  2. Gå til fanebladet Indstillinger.
  3. Klik på Kontosikkerhedsindstillinger til venstre.
  4. Angiv din nye E-mail, og Bekræft den derefter.
  5. Indtast din Aktuelle adgangskode.
  6. Klik på Gem ændringer.

Opdatering af din e-mailadresse opdaterer ikke dit domænenavns kontaktoplysninger. Se Skift kontaktoplysninger for domæne, hvis du skal opdatere det.


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.