SSL-certifikater Hjælp

Opdatering af dit certifikats signaturalgoritme til SHA-2

Hvis du benytter et SHA-1 certifikat, er du nødt til at ændre dets signaturalgoritme til SHA-2 for at sikre certifikatets sikkerhed

Sådan opdateres dit certifikat til SHA-2

1. Log ind på Kontoadministration.
  2. Klik på SSL-certifikater.
  3. Klik på Administrer ved siden af det certifikat, som du vil bruge.
  4. I kolonnen Handlinger klikker du på Vis status ved siden af det certifikat, som du vil bruge.
  5. Klik på Administrer.
  6. Klik på Skift krypteringsalgoritme og/eller certifikatudsteder.
  7. Fra Certifikatudsteder og krypteringsmetode vælger du en af de muligheder, som indeholder SHA-2.

BEMÆRK: Du kan ændre din certifikatudsteder ved at vælge enten Starfield eller GoDaddy. Disse oplysninger vises kun, når gæster viser dine certifikatdetaljer i deres browsere.

8. Klik på Gem.
  9. Klik på Send alle gemte ændringer.

Dit opdaterede certifikat er øjeblikkeligt tilgængeligt til downloading (flere oplysninger).

Du er nødt til at installere dette opdaterede certifikat på din server (flere oplysninger).

Vi fjerner det gamle certifikat fra dit system inden for 72 timer. For at undgå afbrydelser i driften skal du installere det opdaterede certifikatet med det samme (flere oplysninger).