Åbn min Linux-hostingkonto

Sådan logger du på GoDaddy og får adgang til dashboardet for din Linux-hostingkonto.

Bemærk: Hvis du vil logge direkte på cPanel uden at gå gennem din kontos dashboard, går du til http://mitdomænenavn/cpanel, hvor mitdomænenavn er dit domæne og dets suffiks, for eksempel floteksempel.com. Du får brug for dit cPanel-login (dette Dashboard > afsnittet Indstillinger > fanen Konto) og adgangskoden (fra din oprindelige cPanel-konfiguration).

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    vælg administrer
  3. Du befinder dig nu i dashboardet for din Linux-hostingkonto.
    dashboard for min linux-hostingkonto

Relaterede trin

• Er du klar til at flytte nogle filer til din konto? Klik på Filhåndtering for at gå direkte til cPanels filhåndtering. Hvis du har brug for hjælp, skal du går til dokumentationen for cPanels filhåndtering.
  • Klik på cPanel-admin for at gå direkte til startsiden for cPanel. Hvis du har brug for hjælp, skal du gå til cPanel-dokumentationen.
  • Klik påphpMyAdmin for at gå direkte til kontoens startside for phpMyAdmin. Hvis du har brug for hjælp, skal du gå til phpMyAdmin-dokumentation.
  • Klik på FTP-styring for at gå direkte til siden for cPanels FTP-konto. Hvis du har brug for hjælp, skal du gå til cPanel-dokumentationen for FTP-kontoens funktion.
  • For at logge direkte på cPanel skal du gå til http://mitdomænenavn/cpanel, hvor mitdomænenavn er dit domæne og dets suffiks, for eksempel coolexample.com. Du får brug for dit cPanel-login (dette Dashboard > afsnittet Indstillinger > fanen Konto) og adgangskoden (fra din oprindelige cPanel-konfiguration). Hvis du ikke har adgangskoden, så se her for at ændre det.