Administreret WordPress Hjælp

Åbn phpMyAdmin

Du kan åbne phpMyAdmin for at redigere databasen til ethvert administreret WordPress-site direkte. Dette er nyttigt, hvis du vil foretage en manuel import eller eksport af en database eller ændre individuelle databaseværdier.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Vælg Administrer alle ud for Administreret WordPress på siden Mine produkter.
  3. Vælg Indstillinger i menuikon-menuen for det website, du vil migrere til.

vælg Indstillinger
  4. Under Produktionswebsted skal du vælge Vis flere.
    Vælg Vis flere
  5. Ud for Databaseoplysninger skal du vælge Vis.
    Vælg Vis
  6. Bemærk: For Pro administreret WordPress-konti (tilbydes kun i USA og Canada) har vi allerede logget dig på, og du går direkte til databasen. Gå videre til næste trin, hvis du har Basic-, Deluxe-, Ultimate- eller Developer-konti.

7. Kopiér brugernavn og adgangskode til en tekstfil.
  8. Vælg URL-adressen under phpMyAdmin URL for at gå til databasens loginskærm.
    Database-vindue
  9. Indsæt brugernavn og adgangskode på loginskærmen for at tage adgang til databasen.