Åbn WebHost Manager (WHM) direkte

Du kan åbne WebHost Manager direkte fra en webbrowser.

1. Indtast en af følgende webadresser i din foretrukne browser:

URL-adresseBeskrivelse
    https://[serverIP -adresse]: 2087Brug din servers IP -adresse til at få adgang til WHM via en krypteret forbindelse (f.eks.https://999.999.999.999:2087 ).
    https://[domainnavn]: 2087Brug dit domænenavn til at få adgang til WHM via en krypteret forbindelse (f.eks.https://coolexample.com:2087 ).
    http://[serverIP -adresse]: 2086Brug din servers IP -adresse til at få adgang til WHM via en ukrypteret forbindelse (f.eks.http://999.999.999.999:2086 )
    http://[domainnavn]: 2086Brug dit domænenavn til at få adgang til WHM via en ukrypteret forbindelse (f.eks.http://coolexample.com:2086 ).
  2. Lad brugernavnet stå som "rod", indtast din adgangskode , og vælg Log ind .