Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Opgrader dit Managed WordPress -abonnement

Administrerede WordPress -planer tilbyder forskellige antal hjemmesider og månedlige besøgende. I stedet for at købe ekstra konti kan du opgradere din konto for at øge antallet af besøgende, du kan håndtere hver måned, eller for at tilføje flere hjemmesider.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Vælg Administrer alle ud for Administreret WordPress på siden Mine produkter.
  3. For den hjemmeside, du vil opgradere, skal du vælge Indstillingermenuikon menuen.

vælg indstillinger
  4. Find oplysningerne om planen, og vælg Opgrader .
    under planoplysninger vælger du Opgrader
  5. Gennemgå de tilgængelige abonnementer, og vælg til kassen for den, der opfylder dine behov.
  6. Gennemfør købet af din opgradering.