Opgrader min domænebeskyttelse

Opgrader din domænebeskyttelse, og øg sikkerheden for dit domæne. Alle domæner, der er registreret hos GoDaddy, har deres domænekontaktoplysninger erstattet automatisk af proxyoplysninger gennem vores udbyder af private tjenester, Domains By Proxy & reg ;. Disse proxyoplysninger sendes til registeret og vises i GoDaddy WHOIS -biblioteket .

1. Log ind på GoDaddy domænekontrolcenter. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode).
  2. Markér afkrydsningsfeltet ved siden af de domæner, som du opgraderer. Eller vælg markeringsikonet og Vælg alle.
  3. Vælg Ejerskab > Opgrader domænebeskyttelse .
    opgradere domænebeskyttelse
  4. Gennemse de mulige opgraderingsvalg og vælg din foretrukne plan.
  5. Vælg Bekræft og gennemfør betalingen.

Det kan tage op til 90 minutter, før disse ændringer træder i kraft.

Relaterede trin

• Alle domæner, der er registreret hos GoDaddy, har også en privat, unik e -mailadresse, som bruges, når andre ønsker at kontakte domæneejeren. Du kan konfigurere denne e -mailadresse, så den videresender meddelelser til din foretrukne e -mailkonto.
  • Gennemse kontaktoplysningerne for dit domæne for at sikre, at dine oplysninger er nøjagtige og opdaterede.