Opgrader min domænebeskyttelsesplan

Opgrader din domænebeskyttelsesplan, og øg sikkerheden for dit domænenavn. Der tilbydes forskellige beskyttelsesplaner, så du kan vælge den indstilling, der fungerer bedst for dig.

1. Log ind på GoDaddy domænekontrolcenter. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode).
  2. Markér afkrydsningsfeltet ved siden af de domæner, som du opgraderer. Eller vælg markeringsikonet og Vælg alle.
  3. Vælg Ejerskab derefter Opgradér privatlivsbeskyttelse.
    opgradér domænebeskyttelse
  4. Gennemse de mulige opgraderingsvalg og vælg din foretrukne plan.
  5. Vælg Bekræft og gennemfør betalingen.

Der kan gå 24-48 timer før dine opdaterede kontaktoplysninger bliver vist i GoDaddy WHOIS-kataloget.

Relateret trin

Flere oplysninger

• Visse domænenavne, såsom ccTLDs, kan have særlige krav for domænebeskyttelse.