Tilføj eller opgrader min domænebeskyttelsesplan

Opgrader din domænebeskyttelse for at få yderligere sikkerhedsfordele på dit domæne. Vælg mellem vores Fuld domænebeskyttelse for sikkerhed mod uautoriserede domænehandlinger, såsom overførsel eller sletning af dine domæner. Eller vælg vores højeste plan, Ultimate beskyttelse, for også at få udløbsbeskyttelse, hvis automatisk fornyelse mislykkes på grund af en udløbet betalingsmetode.

Nogle domæner er muligvis ikke berettiget til fuld eller ultimativ domænebeskyttelse, men de er måske berettiget til vores separate valgmulighed for beskyttelse af domæneejerskab.

Bemærk: Domæner, der er en del af en pakke, kan ikke opgradere deres fulde domænebeskyttelse.
  1. Log på din GoDaddy -domæneportefølje . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Markér afkrydsningsfelterne ud for de domæner, du vil opdatere. Eller vælg afkrydsningsfeltet ud for Domænenavn , og vælg derefter Vælg alle .
    skærmbillede af flere valgte domæner
  3. Vælg Beskyttelsesplaner i handlingsmenuen, og vælg derefter Opgrader beskyttelsesplaner .
    • Afhængig af din skærmstørrelse er du muligvis nødt til at vælge menuen Mere og rulle ned for at se Beskyttelsesplaner .
  4. Gennemse indstillingerne for beskyttelsesplanen, og vælg den, der passer bedst til dig.
  5. Vælg Gå til kassen , og fuldfør din bestilling.

Vi aktiverer automatisk automatisk fornyelse, når vi tilføjer eller opgraderer Domænebeskyttelse for at få yderligere sikkerhed på dit domæne.