Opgrader min Microsoft 365 -e -mailplan

Opgrader din e -mailplan for at få yderligere lagerplads eller få adgang til Microsoft 365 -pakken.

Hvis din Microsoft 365 -e -mailplan er en del af en pakke med Website Builder og et domæne, vores GoDaddy -guider kan hjælpe dig.

Advarsel: Microsoft 365 -planer kan ikke nedgraderes.
  1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Vælg Valg ved siden af den e -mailbruger, du vil opgradere.
  3. Klik på Vælg for den plan, du gerne vil opgradere til.
  4. Når du er i indkøbsvognen, skal du vælge Gennemfør køb .