Opgrader min Microsoft 365 -e -mailplan

Opgrader din e -mailplan for at få yderligere lagerplads eller få adgang til Microsoft 365 -pakken.

Hvis din Microsoft 365 -e -mailplan er del af en pakke med Websites + Marketing og et domæne, skal du kontakte vores GoDaddy -guider for hjælp.

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Vælg Opgrader ved siden af en e -mailbruger.
  3. Vælg den plan, du vil opgradere til. Vognen åbner.
  4. Vælg Gennemfør køb . Kontoen opgraderes, og vi sender dig en kvittering via e -mail.