Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Opgrader min Microsoft 365 -e -mailplan

Opgrader din e -mailplan for at få yderligere lagerplads eller få adgang til Microsoft 365 -pakken.

Advarsel: Microsoft 365 -planer kan ikke nedjusteres når som helst.
  1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Vælg Valg ved siden af den e -mailplan, du vil opgradere.
  3. Klik på Vælg for det lag, du vil opgradere til.
  4. Når du er i indkøbsvognen, skal du vælge Gennemfør køb.