Opgradering til en nyere version af Drupal

Hvordan du opgraderer Drupal afhænger af, hvordan du installerede det:

• Via dit kontrolpanel – Vi tilbyder et værktøj, der udfører opgraderingen for dig. Du kan få yderligere oplysninger i
    .
  • Manual installation – Hvis du installerede Drupal manuelt, skal du bruge følgende oplysninger.

Opgradering af manuelle installationer af Drupal til en nyere version

Opgradering af Drupal® til en nyere version kan indebære mange trin. Der er nogle gode ressourcer til rådighed på Drupals website, men vi vil gerne påpege nogle yderligere ting, som kan hjælpe dig, når du arbejder med vores specifikke hosting-miljø.

Denne artikel hjælper dig med at sikkerhedskopiere din aktuelle website og database og oprette en testwebsite. Hvis du ønsker detaljerede instruktioner angående yderligere opgraderingsprocedurer, anbefaler vi Drupals website og filen upgrade.txt, som inkluderes med den nye version, hvortil du opgraderer.

Sådan sikkerhedskopieres og downloades din aktuelle website og database

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. I afsnittet Funktioner klikker du på FTP Filhåndtering.
  5. Gå til den mappe, som indeholder dine Drupal-filer.
  6. Vælg 50 i feltet Sidestørrelse.
  7. Klik på afkrydsningen til venstre for kolonnen Filnavn for at vælge alle filerne.
  8. Klik på Arkivér fra handlingspanelet. Navngiv filen og følg eventuelle prompter.
  9. Klik på afkrydsningsfeltet foran den arkiverede fil og klik på Download fra handlingspanelet.
  10. Gå til fanebladet Databaser og vælg MySQL.
  11. Fra din liste med databaser klikker du på Handlinger ved siden af den database, som du vil bruge, og derefter på Sikkerhedskopiér.
  12. Klik på OK.

Det varer op til 15 minutter at sikkerhedskopiere databasen. Du kan bruge en FTP-klient til at downloade den fra mappen db_backups.

Oprettelse af en test-site

Dette trin er valgfrit, Drupal anbefaler dog, at du opretter en test-site for at bekræfte, at din opgradering ikke har skabt nogle problemer med din website.

Vores Hosting Control Panel gør denne opgave nemmere for dig. Efter du kører update.php, og din databasestruktur er opdateret, og du har genindlæst eventuelle brugerdefinerede moduler, kan du fortsætte med kopiering af din website til en anden mappe på din hosting-konto for at teste den grundigt.

Sådan sikkerhedskopieres din database og oprettes en database for din test-site

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. Gå til fanebladet Databaser og vælg MySQL.
  5. Klik på Opret database. Skriv det brugernavn og den adgangskode ned, som du bruger, og sørg for at vælge 5.0 som MySQL-versionen.
  6. Klik på OK
  7. Klik på blyant-knappen ved siden af den database, som er knyttet til din Drupal-installation.
  8. Fra Handlingspanelet vælger du Sikkerhedskopiér. Sørg for, at du ikke overskriver den sikkerhedskopi, som du oprettede tidligere. Hvis det er nødvendigt, kan du downloade den eksisterende sikkerhedskopi, før du opretter en ny. Den eksisterende sikkerhedskopi indeholder oplysningerne fra din tidligere installation, og du skal måske bruge den for at gendanne installationen.
  9. Vent mens den nye database oprettes, og den eksisterende Drupal-database sikkerhedskopieres. Det skulle ikke vare længere end 30 minutter.

Sådan kopieres din website til en undermappe i din hosting-konto

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. I afsnittet Funktioner klikker du på FTP Filhåndtering.
  5. Klik på Opret ny mappe. Dette er den mappe, som du skal kopiere dine eksisterende Drupal-websitefiler til.
  6. Gå til den mappe, som indeholder dine Drupal-filer.
  7. Vælg 50 i feltet Sidestørrelse.
  8. Klik på afkrydsningen til venstre for kolonnen Filnavn for at vælge alle filerne. Hvis der er mere end 50 filer i denne mappe, skal du udføre funktionen adskillige gange.
  9. Klik på Kopiér fra handlingspanelet.
  10. Klik på det bibliotek, som du lige har oprettet fra bibliotekstræet.
  11. Klik OK.

Sådan kopierer du din eksisterende Drupal-database til den nye database og ændrer filen settings.php

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. Gå til fanebladet Databaser og vælg MySQL.
  5. Klik på blyant-knappen ved siden af den nye database, som du oprettede.
  6. Kopiér indholdet i feltet Værtsnavn. Du skal bruge disse oplysninger, når du ændrer filen settings.php til at pege til din sikkerhedskopi-database.
  7. Klik på Genopret.
  8. Vælg din sikkerhedskopi af Drupal-databasen og klik på Genopret.
  9. Gå til fanebladet Funktioner og vælg FTP Filhåndtering.
  10. Gå til mappen med sikkerhedskopien af din website og naviger til sites\default. Standardmappen indeholder settings.php.
  11. Klik på afkrydsningsfeltet foran settings.php og klik på Tilladelser.
  12. Gå til fanebladet Avancerede tilladelser og sørg for, at Skrivning er valgt i området Ejertilladelser. Klik på OK.
  13. Vælg afkrydsningsfeltet igen foran settings.php og klik på Rediger.
  14. Find følgende linje i filen:
    "$db_url = 'mysql://user:pass@server/databasename';"
    og erstat med det brugernavn og den adgangskode, som du oprettede til din sikkerhedskopi-database. Der hvor den viser server, erstatter du med det værtsnavn, som du kopierede, da du genoprettede din database. Brugernavnet er det samme som databasenavnet.
  15. Rul ned i filen og find $base_url = ' ';". Indsæt din URL imellem ' ', inklusive den undermappe, som du oprettede. F.eks. 'http://www.coolexample.com/mysubfolder'.
  16. Browse til din website og gå til den undermappe, som du oprettede, og test din website.

Hvis du ikke kan producere nogle problemer med din website, kan du bruge de instruktioner, som blev givet af Drupal om at sætte din opgraderede website tilbage til online tilstand.

Som en service oplyser vi, hvordan man anvender visse produkter fra tredjeparter, men vi anbefaler ikke eller yder ikke direkte support til nogen produkter fra tredjeparter, og vi er ikke ansvarlige for disse produkters funktion eller driftssikkerhed. Drupal® er et registreret varemærke fra en tredjepart. Alle rettigheder forbeholdes.