Oplysninger om anvendelse af Content Creator ved hjælp af Over fra GoDaddy

Brug Content Creator til at skabe fantastisk, iøjnefaldende grafik til din hjemmesides sociale medier.

Hvad kan Content Creator?

Content Creator, som leveres af Over fra GoDaddy, gør det nemt at skabe visuelt indhold på din computer, tablet eller telefon. Du kan starte helt fra bunden eller bruge en skabelon. Vi har tusindvis af valgmuligheder til logoer, eventkampagner, produktbilleder, sociale medier m.m. Programmet tilknyttes dine uploadede billeder og arkivbilleder, så du kan skabe netop det look, du ønsker, uden at du behøver hyre en grafiker.

Vil du se en demonstration af Over fra GoDaddy, så du kan blive inspireret? Se vores YouTube-kanal, hvor du finder adskillige afspilningslister med hurtige tip og dybdegående vejledningsvideoer.

Hvor meget koster det?

Den gratis version er tilgængelig for alle brugere.

Pro-versionen er inkluderet i Website Builder Premium- og webshop-planer (se planer og priser) samt den digitale marketingpakke.

Hvordan tilgår jeg Content Creator leveret af Over fra GoDaddy?

Få mere at vide om, hvordan du logger på Over ved hjælp af din GoDaddy-konto. Artiklen beskriver de tre måder, hvorpå du kan tilgå Over med din GoDaddy-konto:

• I Website Builder eller den digitale marketingpakke under fanen Marketing.
  • På internettet på madewithover.com.
  • Via Over-mobilappen (Android og iOS).