Opret betalingsmetoder

Du kan oprette flere betalingsmetoder til din webshop: Square, Stripe (inkl. ApplePay) og PayPal. Eller Opret offline betalingsmetode som f.eks. check eller kontant. (Læs også Tilføj en betalingsmetode til Website Builders webshop.)

Bemærk: For hver betalingsmetode skal du logge ind på en eksisterede konto eller oprette en.
For at bruge kassefunktionen Paypal Express checkout feature skal du gå til have en PayPal Business-konto. Personal PayPal-konti accepterer kun betaling fra andre Paypal-brugere.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på fanen Indstillinger i toppanelet, og vælg Betalinger.
    Klik på Betalinger under Indstillinger
  3. I vinduet Onlinebetalinger skal du klikke på Forbind ud for den betalingsmetode, du vil tilføje, og følge vejledningen på skærmen for at tilføje eller konfigurere den konto. (Du kan tilføje mere end én betalingsmetode, men du skal tilføje dem én ad gangen).
    Klik på Forbind ud for betalingsmetoden
  4. Følg vejledningerne på skærmen for hvert website for at konfigurere eller aktivere den valgte betalingsmetode.

Bemærk: Hvis du skulle få brug for at opdatere en betalingsmetode, skal du vende tilbage til dette panel og klikke på Kontoindstillinger. Eller du kan fjerne en konto fra din butik ved at klikke på Afbryd forbindelse.
    Klik på kontoindstillinger

5. For at se Apple Pay-knappen for din Stripe-konto skal du gå til din offentliggjorte butik på en enhed hvor Apple Pay er aktiveret og vise en produktside. Her kan du se hvordan kunder ser siden.
    Apple Pay-knap ved kassen

Bemærk: Apple Pay-knappen vises også når kunden går til kassen.