Opret brandindstillinger

Du kan brande den kommunikation, du sender til dine Pro Kunder, ved at indsætte dit firmalogo og dine kontaktoplysninger. Disse brandindstillinger vises nederst i e-mails, der sendes til dine kunder.

1. Log ind på din Pro-konto. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Klik på Profile (Profil) på siden Clients (Kunder).
  3. Indtast dit firmanavn, din e-mail og dit telefonnummer.
  4. For at indsætte et logo skal du klikke på Upload logo og derefter gå til den fil, du vil bruge. Brug et firkantet billede for at opnå de bedste resultater.

Bemærk: Billeder, der er større end 75 x 75 pixel, vil blive reduceret til den størrelse.

5. Klik på Gem.