Opret brugerdefinerede e -mailmapper

Du kan organisere din Workspace Webmail ved hjælp af mapper. Mapper, du opretter, vises alfabetisk under dine standardmapper i Workspace Webmail (Indbakke, Massemail, Kladder, Send senere, Sendte emner og Papirkurv).

1. Log på din Workspace e -mailkonto, og åbn dit produkt. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )

Bemærk: Du kan ikke oprette mapper fra mobilemail.secureserver.net

2. Klik på Ny mappe .
  3. Indtast et mappenavn , og vælg derefter mappens placering i menuen Som en undermappe .

For at flytte meddelelser til en mappe skal du gøre en af følgende:

• Klik og træk meddelelsen ind i den mappe, der vises på Workspace Webmails liste over mapper.
  • Vælg eller åbn meddelelsen, vælg mappen fra menuen Flyt til mappe , og klik derefter på Flyt .
  • Hvis du videresender eller besvarer en meddelelse, skal du vælge mappen fra Send & Menuen Filer , der vises, mens du skriver din e -mail.