Basic og professionel forhandler Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Opret brugerdefinerede kampagnekoder til min forhandlerbutik

Brugerdefinerede kampagnekoder giver dine kunder rabat på deres ordrer, hvilket er en fantastisk måde at promovere din butiksfacade på. Du kan oprette brugerdefinerede kampagnekoder i Forhandlerkontrolcenter.

1. Log på dit forhandlerkontrolcenter (brug dit GoDaddy brugernavn og din adgangskode).
  2. Gå til Marketing, og vælg Kampagner .
    Vælg Kampagner
  3. Klik på Opret kampagne .
    Klik på Opret kampagne
  4. I kampagnekoden skal du indtaste kodenavnet med op til 10 alfanumeriske tegn. Din forhandlerkode skal være entydig og ikke allerede brugt af en anden forhandler.
    Indtast kampagnekode
  5. Indtast en Beskrivelse af kampagnekoden til din reference. Du kan indtaste op til 250 alfanumeriske tegn.
    Indtast Beskrivelse
  6. Under Rabat skal du vælge Beløb eller Procent i rullemenuen og derefter indtaste den rabat, du vil tilbyde. Din rabat skal være i USD og må ikke overstige 15% af det samlede bestillingsbeløb.
    Indtast rabat
  7. For Minimumsordrebeløb skal du angive det minimumsbeløb i USD, som dine kunder skal bruge for at bruge denne kampagnekode. Rabatbeløbet må ikke overstige 15% af det samlede ordrebeløb.
    Indtast Minimumsordrebeløb
  8. Angiv en startdato og slutdato for den kampagnekode, der er mindre end et år.
    Indtast start- og slutdato
  9. Klik på Gem.

Bemærk: Du kan ikke slette en kampagnekode eller ændre dens navn, men du kan inaktivere den eller redigere dens oplysninger.