Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Opret Cron -job

Cron er en standard Linux -funktion, der giver dig mulighed for at planlægge opgaver, kaldet "Cron Jobs", så de kører uden opsyn med en specificeret frekvens.

Bemærk: Du skal forstå Linux -kommandoer for at bruge Cron -job effektivt.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. Klik på cPanel-admin i kontoens Dashboard.
  4. På startsiden for cPanel i afsnittet Avanceret skal du klikke på Cron -job .
  5. Indtast de nødvendige oplysninger på siden cPanel Cron -job. Du kan få hjælp i dokumentationen til funktionerne i cPanel Cron -job.
  6. Klik på Tilføj nyt Cron -job .

Flere oplysninger

Du kan ringe til PHP -scripts for Cron -job ved at bruge følgende i feltet Command :

/usr/local/bin/php -q/home/ [user name] / [sti til filen]

Du kan også redigere og slette Cron -job fra denne side.