GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Opret din første e-mailkampagne

Kom godt fra start ved at oprette din første e-mailmarkedsføringskampagne.

Bemærk! I denne artikel kan du se, hvordan du opretter en kampagne med tekst og billeder ved hjælp af værktøjerne i GoDaddy Email Marketing. Du kan oprette en e-mailkampagne i almindelig tekst eller anvende brugerdefineret HTML og oprette din kampagne helt fra bunden.

1. Log på din GoDaddy Email Marketing-konto. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Klik på knappen Skriv! i panelet til højre.
    Klik på Skriv

Der åbnes en blank kampagne, som ser nogenlunde sådan her ud:

Blank kampagne
  3. Giv din kampagne et navn.
    Giv din kampagne et navn
  4. Du kan uploade et bannerbillede ved at klikke på plustegnet på fanen Billeder.

Et bannerbillede er det grafiske element (590 pixels bredt), som vises allerøverst i din e-mailkampagne – det er førstehåndsindtrykket, dine modtagere får. Du kan få yderligere oplysninger under Tilføj et bannerbillede

Klik på plustegnet
  5. Find det billede, du vil uploade til fanen Billeder, og klik på Åbn.
  6. Klik på billedet i fanen Billeder, og træk det over i bannerpladsholderen.
    Klik og træk i håndtaget
  7. I dialogboksen Bannerlink, som automatisk åbner, skal du nu angive den URL, du vil føre besøgende hen til, når de klikker på dit bannerbillede – klik derefter på Gem.
    Angiv en linkadresse, og klik på Gem
  8. Klik på Dette er min hovedoverskrift, angiv en overskrift – klik på OK.
    Angiv en overskrift, og klik på OK
  9. Du kan strukturere layoutet i din e-mailkampagne ved hjælp af modulknapperne, der findes nederst i kampagnen.
    Modulknap Navn Beskrivelse
    Modulknap til billede- og tekstudfærdigelse Billede og tekst Et kombineret modul, der består af en billedboks til venstre og en tekstblok til højre.
    Modulknap til tekst- og billedudfærdigelse Tekst og billede Et kombineret modul, der består af en tekstblok til venstre og en billedboks til højre.
    Modulknap til tekstudfærdigelse Tekst En tekstblok i fuld bredde. Du kan formatere tekst og ændre tekstform.
    Modulknap til billedudfærdigelse Billede En billedboks i fuld bredde. Du kan tilføje flere billeder efter hinanden, og størrelsen på billedboksen kan også tilpasses.
    Modulknap til udfærdigelse af titel på sektion Titel på sektion En særlig tekstblok, som kun indeholder overskriftstekst i H1-format. I formateditoren kan du ændre sektionstitlens format uafhængigt af de andre teksttyper.
    Modulknap til knapudfærdigelse Knap En handlingsknap, som giver dig mulighed for at angive en visningstekst og linke til en hvilken som helst URL. I formateditoren kan du ændre knappernes udseende. Læs mere om knapmodulet.
    Modulknap til udfærdigelse af opdeler Opdeler En vandret linje, der fungerer som visuel adskillelse mellem forskellige dele af din kampagne.
  10. Skriv din tekst i tekstpladsholderen.
  11. Upload et billede til fanen Billede, klik og træk billedet over i billedpladsholderen (ligesom du gjorde med bannerbilledet) – og klik på OK.
    Tilføj tekst, og træk billedet over i pladsholderen
  12. Du kan ændre farve og format på din kampagne ved at klikke på fanen Formater, som du finder i panelet til højre ved siden af fanen Billeder, og derefter vælge et format.
    Klik på fanen Formater
  13. Du kan se en forhåndsvisning af din kampagne ved at klikke på knappen Forhåndsvisning.
    Klik på knappen Forhåndsvisning

På dette tidspunkt kan din kampagne ligne det følgende eksempel:
    E-mailmarkedsføringskampagne
    Du kan tilføje flere moduler, der indeholder pladsholdere for titel på sektion, billede, tekst og knapper. Du skal bare gentage trin 9, 10 og 11.

14. I panelet øverst til højre i din kampagne (ved siden af Fortsæt) skal du klikke på knappen Gem.
    Klik på Gem.