GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Opret min første e -mailkampagne

Denne artikel dækker et ældre produkt, som ikke længere er tilgængeligt for nye kunder.

Kom godt fra start ved at oprette din første e-mailmarkedsføringskampagne.

Bemærk: Denne artikel opretter en e -mailmarkedsføring i GoDaddy Email Marketing. Hvis du har Websites + Marketing, skal du oprette og sende marketing -e -mails i stedet.

1. Log på din GoDaddy Email Marketing-konto. (Har du brug for hjælp til at logge på?)
  2. Klik på Skriv! i højre panel.
    Klik på Skriv

Der åbnes en blank kampagne, som ser nogenlunde sådan her ud:

Tom kampagne
  3. Indtast et navn til din kampagne.
    Indtast et navn til din kampagne
  4. Du kan uploade et bannerbillede ved at klikke på plustegnet på fanen Billeder.

Et bannerbillede er det grafiske element (590 pixels bredt), som vises allerøverst i din e-mailkampagne – det er førstehåndsindtrykket, dine modtagere får. Du kan få yderligere oplysninger under Tilføj et bannerbillede

Klik på plustegnet
  5. Find det billede, du vil uploade til fanen Billeder, og klik på Åbn.
  6. Klik og træk billedet fra fanen Billeder til bannerpladsholderen.
    Klik og træk i håndtaget
  7. I dialogboksen Bannerlink , der automatisk vises, skal du indtaste den URL, du vil have folk til, når de klikker på bannerbilledet, og derefter klikke på Gem .
    Indtast linkadressen, og klik på Gem
  8. Klik på Dette er din hovedoverskrift , indtast en overskrift, og klik på OK .
    Indtast en overskrift, og klik på OK
  9. Du kan strukturere layoutet i din e-mailkampagne ved hjælp af modulknapperne, der findes nederst i kampagnen.
    ModulknapNavnBeskrivelse
    Knap til modul til billede- og komponistmodul Billede og tekstEt kombineret modul, der består af en billedboks til venstre og en tekstblok til højre.
    Knap til komponistmodul til tekst og billeder Tekst og billedeEt kombineret modul, der består af en tekstblok til venstre og en billedboks til højre.
    Knappen Tekst -komponist -modul TekstEn tekstblok i fuld bredde. Du kan formatere tekst og ændre tekstformat .
    Knap til billedkomponentmodul BilledeEn billedboks i fuld bredde. Du kan tilføje flere billeder efter hinanden, og størrelsen på billedboksen kan også tilpasses.
    Knap til komponistmodul til sektionstitel Titel på sektionEn særlig tekstblok, som kun indeholder overskriftstekst i H1-format. I formateditoren kan du ændre sektionstitlens format uafhængigt af de andre teksttyper.
    Knap til komponistmodul for knap Knap En handlingsknap, som giver dig mulighed for at angive en visningstekst og linke til en hvilken som helst URL. I formateditoren kan du ændre knappernes udseende. Læs mere om knapmodulet.
    Knap til skillelinjeskrivermodul OpdelerEn vandret linje, der fungerer som visuel adskillelse mellem forskellige dele af din kampagne.
  10. Skriv din tekst i tekstpladsholderen.
  11. Upload et billede til fanen Billede , klik på og træk billedet hen til billedpladsholderen (ligesom du gjorde med bannerbilledet), og klik på OK .
    Tilføj tekst og træk billedet til pladsholder
  12. Hvis du vil ændre din kampagnes farve og formatering, skal du klikke på fanen Formater , der er placeret i højre rude ved siden af fanen Billeder , og vælge en stil.
    Klik på fanen Styles
  13. Klik på knappen Forhåndsvisning for at se et eksempel på din kampagne.
    Klik på knappen Forhåndsvisning

På dette tidspunkt kan din kampagne se nogenlunde sådan ud:
    E -mail -marketingkampagne
    Du kan tilføje flere moduler, der indeholder sektionstitel, billede , tekst og pladsholdere på knapper. Gentag blot trin 9, 10 og 11.

14. Klik på knappen Gem i øverste højre rude i din kampagne (ved siden af Fortsæt ).
    Klik på Gem