GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Opret dit eget tilpassede format

Denne artikel dækker et ældre produkt, som ikke længere er tilgængeligt for nye kunder.

Du har flere forudindstillede stilindstillinger at vælge imellem i menuen Stilformater . Du kan også redigere de eksisterende farve- eller tekstindstillinger i hver af dem. Du har også mulighed for at oprette din helt egen, brugerdefinerede stil.

1. Log på din GoDaddy Email Marketing-konto, hvis du ikke allerede er logget på. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Klik på Campaigns (Kampagner) i din GoDaddy Email Marketing-konto.
  3. Klik på Compose (Skriv) for at oprette en ny kampagne, eller på Edit (Rediger) for at redigere en eksisterende kampagne.
  4. Klik på fanen Styles (Formater) til højre.
  5. Klik på Create your own (Opret dit eget).
  6. Indtast et unikt navn til dit brugertilpassede format.
  7. Klik på knappen for at se, hvordan du vil starte din egen brugerdefinerede stil:
    • Med Create new (Opret nyt) starter du forfra. Dette er den bedste måde at skabe et helt nyt design.
    • Med funktionen Clone current (Klon aktuelle) kopieres det aktuelt valgte format. Dette er den bedste mulighed, hvad angår små ændringer.
  8. Ved siden af Name (Navn) kan du ændre navnet på formatet.
  9. Ved siden af et af elementerne kan du indtaste en hex -kode eller klikke på det farvede felt for at vælge fra en farvevælger.

Bemærk: Når du vælger forskellige indstillinger, ændres din kampagne, så du kan se et nyt udseende i en sammenhæng.

ElementDetaljer
    BaggrundDenne farve omgiver din kampagne i de udvendige margener.
    ForgrundDenne farve findes indeni din kampagne, bag tekst- og billedindhold.
    KnapUdover at vælge farven på dine knapper kan du også vælge knappens stil:
    • Flad knapformFlad
    • Knappen PilleformPille
    • Kæmpestor knapKlodset
    KantDette kan slås til og fra vha. afkrydsningsfeltet. Dette er en farvet linje omkring kampagneindholdet mellem farverne i forgrunden og baggrunden.
    SidefodDette kan slås til og fra vha. afkrydsningsfeltet. Hvis det slås fra, vises fodnotens oplysninger på baggrundsfarven.
  10. Klik på fanen Text (Tekst).
  11. Klik på en teksttype for at tilpasse formatet.
  12. Klik på en valgmulighed for at indstille din stil.
    IndstillingDetaljer
    SkrifttypeVælg din ønskede skrifttype i menuen.
    FarveIndtast en hex-kode, eller klik på det farvede felt for at vælge vha. en farvevælger.
    StørrelseKlik på det store A for at øge skrifttypestørrelsen og på det lille A for at sænke den. Den faktiske størrelse i pixel vises til højre.
    JusteringVælg, hvilken justering denne teksttype skal bruge. Indstillingerne er venstre, centreret, højre og lige margener.

Bemærk: Link tekst, du kun vælge farve. Alle andre indstillinger er arvet fra almindelig brødtekst.

Bemærk: For knaptekst kan du ikke ændre justering her. Justering ændres i knapmodulet, i komponisten.

Bemærk: For sidefodstekst kan du ikke ændre justeringen her. Sidefodsjustering styres via Add-on Campaign Tweaks.

13. Når du er færdig med en specifik teksttype, skal du klikke på for at vende tilbage til hovedlisten over teksttyper.
  14. Når dit format er færdigt, skal du klikke på Update (Opdater).

Dit nye brugertilpassede format vises altid i din formatliste, så du kan bruge det til enhver kampagne.

Næste trin

• Når resten af din kampagne er klar, skal du sende den til dine abonnenter!