Opret dit eget tilpassede format

Du har flere forudindstillede formater at vælge mellem i menuen Styles (Formater). Du kan også redigere de eksisterende farve- eller tekstindstillinger i hvert af disse formater. Du har også mulighed for at oprette dit eget, brugertilpassede format.

1. Log på din GoDaddy Email Marketing-konto, hvis du ikke allerede er logget på. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Klik på Campaigns (Kampagner) i din GoDaddy Email Marketing-konto.
  3. Klik på Compose (Skriv) for at oprette en ny kampagne, eller på Edit (Rediger) for at redigere en eksisterende kampagne.
  4. Klik på fanen Styles (Formater) til højre.
  5. Klik på Create your own (Opret dit eget).
  6. Indtast et unikt navn til dit brugertilpassede format.
  7. Klik på knappen, alt efter hvordan du vil starte dit eget brugertilpassede format:
    • Med Create new (Opret nyt) starter du forfra. Dette er den bedste måde at skabe et helt nyt design.
    • Med funktionen Clone current (Klon aktuelle) kopieres det aktuelt valgte format. Dette er den bedste mulighed, hvad angår små ændringer.
  8. Ved siden af Name (Navn) kan du ændre navnet på formatet.
  9. Ved siden af ethvert af elementerne herunder kan du vælge en hex-kode eller klikke på det farvede felt for at vælge fra en farvevælger.

Efterhånden som du vælger forskellige indstillinger, ændres din kampagne, så du kan se de nye design i sammenhængen.

Element Detaljer
    Baggrund Denne farve omgiver din kampagne i de udvendige margener.
    Forgrund Denne farve findes indeni din kampagne, bag tekst- og billedindhold.
    Knap Udover at vælge farven på dine knapper kan du også vælge knappens format:
    • Fladt knapformatFladt
    • Kugleformet knapformat Kugleformet
    • Firskårent knapformat Firskårent
    Kant Dette kan slås til og fra vha. afkrydsningsfeltet. Dette er en farvet linje omkring kampagneindholdet mellem farverne i forgrunden og baggrunden.
    Sidefod Dette kan slås til og fra vha. afkrydsningsfeltet. Hvis det slås fra, vises fodnotens oplysninger på baggrundsfarven.
  10. Klik på fanen Text (Tekst).
  11. Klik på en teksttype for at tilpasse formatet.
  12. Klik på en indstilling for at vælge dit format.
    Indstilling Detaljer
    Skrifttype Vælg din ønskede skrifttype i menuen.
    Farve Indtast en hex-kode, eller klik på det farvede felt for at vælge vha. en farvevælger.
    Størrelse Klik på det store A for at øge skrifttypestørrelsen og på det lille A for at sænke den. Den faktiske størrelse i pixel vises til højre.
    Justering Vælg, hvilken justering denne teksttype skal bruge. Indstillingerne er venstre, centreret, højre og lige margener.

Til tekst i links vælger du kun farve. Alle andre indstillinger er nedarvet fra almindelig brødtekst.

For tekst på knapper kan du ikke ændre justeringen her. Justering ændres i knapmodulet vha. oprettelsesfunktionen.

For tekst i fodnoter kan du ikke ændre justeringen her. Fodnotejustering kontrolleres via tilføjelsesprogrammet for kampagnetilpasning.

13. Når du er færdig med en specifik teksttype, skal du klikke på for at vende tilbage til hovedlisten over teksttyper.
  14. Når dit format er færdigt, skal du klikke på Update (Opdater).

Dit nye brugertilpassede format vises altid i din formatliste, så du kan bruge det til enhver kampagne.