Opret en backupfil til at eksportere mine e-mailkontooplysninger

Hvis du opretter en Outlook-sikkerhedskopifil, kan du gemme og eksportere mails, kontaktpersoner og kalenderoplysninger. Du vil kunne importere din backup til et nyt e-mailabonnement, en ny e-mailtjeneste eller en ny version af Outlook. Eksporten vil ikke omfatte metadata såsom mappeegenskaber (visninger, tilladelser og AutoArchive-indstillinger), meddelelsesregler og lister over blokerede afsendere.

Bemærk: GoDaddy understøtter ikke manuelle backups eller importer af Outlook-datafiler (.pst og .ost).

Windows (.PST) Mac (.OLM)
Opret en Outlook 2016/2013-backupfil Opret en Outlook 2016-backupfil
Opret en Outlook 2010-backupfil Opret en Outlook 2011-backupfil
Opret en Outlook 2007-backupfil

Opret en Outlook 2016/2013-backupfil (Windows)

1. Start Outlook.
  2. Vælg Filer øverst på Outlook-båndet.
  3. Vælg Åbn og eksportér , og klik på Importér/eksportér.
  4. Vælg Exportér til en fil.
  5. Klik på Outlook-datafil (.pst), og derefter på Næste.
  6. Vælg navnet på e-mailkontoen, du vil eksportere. Der kan kun eksporteres oplysninger om én konto ad gangen.
  7. Sørg for, at feltet Medtag undermapper er markeret. På den måde eksporteres alt på kontoen: Kalender, kontaktpersoner og indbakke. Vælg Næste.
  8. Klik på Gennemse for at vælge, hvor du vil gemme Outlook-datafilen (.pst). Indtast et filnavn, og klik på OK for at fortsætte.
  9. Hvis du eksporterer til en eksisterende Outlook-datafil (.pst), skal du under Indstillinger angive, hvad der skal ske, hvis der eksporteres elementer, der allerede findes i filen.
  10. Klik på Færdig.
  11. Outlook starter eksporten omgående, medmindre der oprettes en ny Outlook-datafil (.pst), eller der bruges en adgangskodebeskyttet fil.
    • Hvis du opretter en Outlook-datafil (.pst), kan du evt. beskytte filen med en adgangskode. Når dialogboksen Opret Outlook-datafil vises, skal du indtaste adgangskoden i felterne Adgangskode og Bekræft adgangskode og klikke på OK. I dialogboksen Adgangskode til Outlook-datafil skal du indtaste adgangskoden og klikke på OK.
    • Hvis du eksporterer til en eksisterende Outlook-datafil (.pst), der er beskyttet med en adgangskode, skal du indtaste adgangskoden i dialogboksen Adgangskode til Outlook-datafil og klikke på OK.
  12. Nu hvor dine Outlook-data er gemt i en .pst-fil, kan du tage dem med dig. Du kan se anvisninger til at importere din .pst-fil under Sådan importeres kontaktpersoner, kalendere og mail i Outlook.
(Tilbage til toppen)

Opret en Outlook 2010-backupfil (Windows)

1. Start Outlook.
  2. Vælg fanen Filer øverst på Outlook-båndet, og vælg Indstillinger.
  3. Vælg Avanceret i feltet Outlook-indstillinger.
  4. I afsnittet Eksport skal du vælge Eksportér.
  5. Klik på Eksportér til en fil, og klik derefter på Næste.
  6. Klik på Outlook-datafil (.pst), og derefter på Næste.
  7. Vælg navnet på e-mailkontoen, du vil eksportere. Der kan kun eksporteres oplysninger om én konto ad gangen.
  8. Sørg for, at feltet Medtag undermapper er markeret. På den måde eksporteres alt på kontoen: Kalender, kontaktpersoner og indbakke. Vælg Næste.
  9. Klik på Gennemse for at vælge, hvor du vil gemme Outlook-datafilen (.pst), og for at indtaste et filnavn. Klik på OK for at fortsætte.
  10. Hvis du eksporterer til en eksisterende Outlook-datafil (.pst), skal du under Indstillinger angive, hvad der skal ske, hvis der eksporteres elementer, der allerede findes i filen.
  11. Klik på Færdig.
  12. Eksporten startes omgående, medmindre der oprettes en ny Outlook-datafil (.pst), eller der eksporteres til en eksisterende, adgangskodebeskyttet fil.
    • Hvis du opretter en ny Outlook-datafil (.pst), kan du evt. beskytte filen med en adgangskode. Når dialogboksen Opret Outlook-datafil vises, skal du indtaste adgangskoden i felterne Adgangskode og Bekræft adgangskode og klikke på OK. I dialogboksen Adgangskode til Outlook-datafil skal du indtaste adgangskoden og derefter klikke på OK.
    • Hvis du eksporterer til en eksisterende Outlook-datafil (.pst), der er beskyttet med en adgangskode, skal du indtaste adgangskoden i dialogboksen Adgangskode til Outlook-datafil og klikke på OK.
  13. Nu hvor dine Outlook-data er gemt i en .pst-fil, kan du tage dem med dig. Du kan eksportere din .PST-fil til en ny e-mailkonto og e-mailtjeneste, en ny e-mailaftale eller en ny version af Outlook.
(Tilbage til toppen)

Opret en Outlook 2007-backupfil (Windows)

1. Start Outlook.
  2. Vælg Filer øverst på båndet.
  3. Vælg Importér og eksportér.
  4. Vælg Eksportér til en fil, og klik derefter på Næste.
  5. Klik på Personlig filmappe (.pst), og klik derefter på Næste.
  6. Vælg navnet på e-mailkontoen, du vil eksportere. Der kan kun eksporteres oplysninger om én konto ad gangen.
  7. Sørg for, at feltet Medtag undermapper er markeret. På den måde eksporteres alt på kontoen: Kalender, kontaktpersoner og indbakke. Vælg Næste.
  8. Klik på Gennemse for at vælge, hvor du vil gemme Outlook-datafilen (.pst), og for at indtaste et filnavn. Klik på OK for at fortsætte.
  9. Hvis du eksporterer til en eksisterende Outlook-datafil (.pst), skal du under Indstillinger angive, hvad der skal ske, hvis der eksporteres elementer, der allerede findes i filen.
  10. Klik på Færdig.
  11. Eksporten startes omgående... medmindre du opretter en ny Outlook-datafil (.pst), eller du eksporterer til en eksisterende .pst-fil, der er adgangskodebeskyttet. I så fald vises denne dialogboks:
    • Hvis du vil beskytte .pst-filen med en adgangskode, skal du indtaste adgangskoden i felterne Adgangskode og Bekræft adgangskode og derefter klikke på OK. I dialogboksen Adgangskode til Outlook-datafil skal du indtaste adgangskoden og derefter klikke på OK.
    • Hvis du eksporterer til en eksisterende personlig filmappe (.pst), der er beskyttet med en adgangskode, skal du indtaste adgangskoden i dialogboksen Adgangskode til Outlook-datafil og klikke på OK.
  12. Vælg OK, hvis du ikke vil beskytte din fil med en adgangskode. Ellers:
  13. Nu hvor dine Outlook-data er gemt i en .pst-fil, kan du tage dem med dig. Du kan eksportere din .PST-fil til en ny e-mailkonto og e-mailtjeneste, en ny e-mailaftale eller en ny version af Outlook.
(Tilbage til toppen)

Opret en Outlook 2016-backupfil (Mac)

1. Start Outlook.
  2. Under fanen Værktøjer skal du vælge Eksport. (Hvis du ikke kan se nogen Eksport-knap, skal du kigge efter Eksport i menuen Filer i Outlook).
  3. I feltet Eksportér til arkivfil (.olm) skal du vælge de elementer, du vil eksportere, og klikke på Fortsæt.
  4. I feltet Gem som skal du under Favoritter vælge mappen Downloads og klikke på Gem.
  5. Når dine data er blevet eksporteret, får du en meddelelse herom, og du kan trykke på Afslut.
  6. Nu hvor dine Outlook-data er gemt i en .OLM-fil, kan du tage dem med dig. Du kan eksportere din .OLM-fil til en ny e-mailkonto og e-mailtjeneste, en ny e-mailaftale eller en ny version af Outlook.
(Tilbage til toppen)

Opret en Outlook 2011-backupfil (Mac)

I Outlook 2011 har du følgende eksportmuligheder:

• Eksportér til en Outlook til Mac-datafil
  • Eksportér kontaktpersoner i en tabulatorsepareret tekstfil
  • Eksportér individuelle elementer

Eksportér til en Outlook til Mac-datafil

Når du eksporterer til en Outlook til Mac-datafil, kan du vælge at filtrere oplysninger efter kategori eller elementtype. Under eksportprocessen kan du vælge, om du vil beholde de eksporterede elementer i Outlook eller slette dem, når de er eksporteret.

Microsoft Exchange og registertjenestekonti eksporterer ikke kontaktpersoner fra registeret eller elementer, der er gemt i offentlige mapper.

1. Klik på Eksportér i menuen Filer.
  2. Klik på Outlook til Mac-datafil.
  3. Vælg, om du vil filtrere efter kategori eller elementtype. (Du kan eksportere alle elementer i Outlook ved at klikke på Elementer af følgende typer og dernæst markere alle felterne).
  4. Klik på pilen til højre for at fortsætte, og følg anvisningerne.
(Tilbage til toppen)

Eksportér kontaktpersoner i en tabulatorsepareret tekstfil

Eksportér kontaktpersoner og relaterede oplysninger som en tabulatorsepareret tekstfil. Du kan åbne denne fil i andre programmer til mail, regneark eller databaser; ikke alle systemer understøtter alle felter for kontaktpersoner. Krypteringscertifikater eksporteres ikke.

1. Klik på Eksportér i menuen Filer.
  2. I Eksportassistent skal du klikke på Kontaktpersoner til en liste og dernæst følge anvisningerne. (Tabulatorseparerede filer gemmes som .txt-filer.
(Tilbage til toppen)

Eksportér individuelle elementer

Du kan også eksportere enkelte elementer som individuelle filer – enten for at have dem som backup eller for at bruge dem i andre programmer.

1. På listen skal du vælge det element, du vil eksportere. (Du kan vælge flere elementer ved at holde knappen KOMMANDO nede, mens du klikker på elementerne).
    Element Filtype
    E-mailmeddelelser .eml
    Kontaktpersoner .vcf (vCard)
    Kalenderbegivenheder og opgaver .ics
    Noter .html

2. Træk det valgte til skrivebordet eller en mappe i Finder.
(Tilbage til toppen)