Eksportér eller sikkerhedskopiér mine kontaktpersoner, kalender, e-mail og opgaver

Opret en Outlook-sikkerhedskopi i en fil for at gemme og eksportere e-mailmeddelelser, kontaktpersoner, kalenderoplysninger og opgaver. Du kan derefter importere din sikkerhedskopi til et nyt e-mailabonnement, en ny e-mailtjeneste eller en ny version af Outlook. Eksporten vil ikke omfatte metadata som mappeegenskaber (visninger, tilladelser og indstilling for autoarkivering), meddelelsesregler og lister over blokerede afsendere. Microsoft understøtter ikke længere versioner af Outlook, som er fra før 2016.

Påkrævet: For at sikre, at hele din postkasse bliver eksporteret, skal du bruge Cached Exchange-tilstand og indstille den til at gemme alle dine e-mails.
Bemærk: Vi understøtter ikke manuelle sikkerhedskopier eller importer af Outlook-datafiler (.pst, .ost og .olm).

Vælg din Outlook-version for at se trinnene. Er du ikke sikker på, hvilken version du har? Find din version i Outlook.

Outlook til Windows

Bemærk: Disse vejledninger er kun til reference. GoDaddy-guider kan ikke hjælpe dig med import af data.
  1. Åbn Outlook.
  2. I øverste venstre hjørne vælger du Fil.
  3. Vælg Åbn og eksportér og derefter Importér/Eksportér.
  4. Vælg Eksportér til en fil og derefter Næste.
  5. Vælg Outlook-datafil (.pst) og derefter Næste.
  6. Du kan eksportere hele postkassen ved at vælge navnet på e-mailkontoen og fortsætte til det næste trin. Hvis du kun vil eksportere kalender, kontaktpersoner eller opgaver, skal du vælge den mappe, som du vil eksportere. Du kan eksportere en type ad gangen, så du skal gentage disse trin for at eksportere både kontaktpersoner, kalender og opgaver individuelt.
  7. Sørg for, at markeringsfeltet Medtag undermapper er markeret, og vælg derefter Næste.
  8. Vælg Gennemse for at vælge, hvor du vil gemme Outlook-datafilen (.pst). Angiv et filnavn, og vælg derefter OK.
  9. Hvis du eksporterer til en eksisterende Outlook-datafil (.pst), skal du under Indstillinger angive, hvad der skal ske, hvis der eksporteres elementer, der allerede findes i filen.
  10. Vælg Udfør.
  11. Eksporten starter med det samme, medmindre et af følgende scenarier gør sig gældende:
    • Hvis du opretter en Outlook-datafil (.pst), kan du evt. beskytte filen med en adgangskode. Når dialogboksen Opret Outlook-datafil vises, skal du indtaste adgangskoden i Adgangskode og Bekræft adgangskode og derefter klikke på OK. I dialogboksen Adgangskode til Outlook-datafil skal du indtaste adgangskoden og derefter vælge OK.
    • Hvis du eksporterer til en eksisterende Outlook-datafil (.pst), der er beskyttet med en adgangskode, skal du indtaste adgangskoden i dialogboksen Adgangskode til Outlook-datafil og vælge OK.

Gå til øverst på siden

Outlook til Mac

Bemærk: Disse vejledninger er kun til reference. GoDaddy-guider kan ikke hjælpe dig med import af data.
  1. Åbn Outlook.
  2. Hvis du bruger den nye version af Outlook, skal du vende tilbage til den gamle version af Outlook. Vælg Outlook og derefter Ny Outlook. Du skal muligvis bekræfte, at du vil vende tilbage.
    Ny Outlook-menu
  3. Vælg Arkiv og derefter Eksporter. Vinduet Eksporter til komprimeret arkiv (.olm) åbnes.
    • Hvis du ikke får vist Eksporter,kan du kigge efter den i menuen Værktøjer.
  4. Vælg det, du vil eksportere. Elementer af disse typer har som standard alle elementer markeret.
  5. Vælg Fortsæt. Finder på din Mac åbnes.
  6. Vælg, hvor på din computer du vil gemme filen, og navngiv filen. Derefter skal du vælge Gem. Dine elementer eksporteres.
  7. Vælg Udfør.

Du kan også eksportere enkelte elementer som individuelle filer – enten for at have dem som backup eller for at bruge dem i andre programmer.

1. Hvis du bruger den nye version af Outlook, skal du vende tilbage til den gamle version af Outlook. Vælg Outlook og derefter Ny Outlook. Du skal muligvis bekræfte, at du vil vende tilbage.
  2. På listen skal du vælge det element, du vil eksportere.
    • Du kan vælge flere elementer ved at holde Kommando nede, mens du markerer elementerne.
      ElementFiltype
      E-mailmeddelelser.eml
      Kontaktpersoner.vcf (vCard)
      Kalenderbegivenheder og opgaver.ics
      Noter.html
  3. Træk det valgte til skrivebordet eller en mappe i Finder.

Gå til øverst på siden

Outlook på internettet (kun kontaktpersoner)

1. Log på Outlook på internettet. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Yderst til venstre på siden skal du vælge Personer Personer.
  3. Vælg Administrer kontaktpersoner og derefter Eksportér kontaktpersoner.
  4. Vælg, om du vil eksportere alle kontaktpersoner eller kun kontaktpersoner fra en bestemt mappe, og vælg derefter Eksportér.

Dine kontaktpersoner bliver gemt som en .csv-fil, som du kan importere til andre mailapps (for eksempel Gmail) eller andre versioner af Outlook.

Gå til øverst på siden