Opret en brugerdefineret ordrestatus i Managed WooCommerce Stores

WooCommerce -ordrestatussystemet tilbyder standardstatusser for dine ordrer, men hvis du vil have tilpassede statusser, er du på det rigtige sted.

I denne artikel diskuterer vi, hvordan du kan oprette brugerdefinerede ordrestatusser, såsom Design , Afventer levering eller Venter på materialer . Med nogle grundlæggende koder kan du tilføje disse brugerdefinerede ordrestatusser.

Standard WooCommerce ordrestatusser

• Færdig
  • Behandler
  • Afventende betaling
  • I venteposition
  • Refunderet
  • Annulleret
  • Mislykkedes

Oprettelse af en brugerdefineret WooCommerce -ordrestatus

1. Start med at logge på dit WordPress -site .
  2. I menuen til venstre skal du holde musen over WooCommerce og klikke på Indstillinger .
  3. På siden med indstillinger for WooCommerce skal du gå til siden Bestil statusser .
  4. Her ser du en liste over de forskellige ordrestatusser, der aktuelt er tilgængelige på dit site. For at oprette en ny brugerdefineret ordrestatus skal du klikke på knappen Tilføj ordrestatus øverst på siden.
  5. For kortfattethed skal vi holde os til at konfigurere nogle grundlæggende indstillinger, mens vi springer andre over. Hvis du vil have flere oplysninger om en bestemt indstilling, kan du se vores reference til WooCommerece for brugerdefinerede ordrestatusindstillinger .
    Lad os begynde at konfigurere en brugerdefineret status ved at udfylde feltet Navn med navnet på din nye ordrestatus.
  6. For at gøre det nemmere at genkende et overblik, er det en god ide at bruge indstillingerne Farve , Ikon og Handlingsikon til at tildele et ikon og en farve, der beskriver status for den nye ordre.
  7. Brug af workflows gør det nemmere at spore og indstille det næste trin i ordreprocessen. Ved at bruge feltet Næste statusser kan du definere eventuelle statuser, der kan finde sted, når den aktuelle status er færdig.
  8. For at få mere robust rapportering bør indstillingen Inkluder i rapporter være aktiveret for at inkludere denne nye brugerdefinerede status, når der genereres rapporter.
  9. Endelig kan indstillingen Betalt vælges for at afgøre, om en ordre med denne brugerdefinerede status skal identificeres som betalt.
  10. Med alle dine indstillinger på plads, er du klar til at klikke på knappen Gem ordrestatus og begynde at bruge din nye ordrestatus.