Opret en catch-all e-mailkonto

En catch-all e-mailkonto modtager alle meddelelser sendt til forkerte e-mailadresser for det pågældende domæne. Hvis du ikke konfigurerer catch-all-kontoen, returnerer meddelelser, der sendes til forkerte e-mailadresser, tilbage til afsenderen.

1. Log ind på dit Workspace Control Center. Brug din GoDaddy-e-mailadresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til Workspace Email kan ikke bruges her).
  2. Vælg Vis e -mail øverst.
    • Sådan opretter du en eksisterende e-mail til din catch-all-konto : Vælg den e-mail, som du gerne vil oprette din catch-all e-mailkonto.
    • Sådan opretter du en ny catch-all e-mailkonto : Vælg Opret, og indtast din nye e-mailadresse og adgangskode.
  3. Vælg Vis yderligere indstillinger .
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for Gør dette til en catch-all-konto .
  5. Vælg Gem for en eksisterende konto, eller vælg Opret for en ny konto.