Opret en domæneprofil

Opret en domæneprofil med dine foretrukne indstillinger, og tildel derefter disse indstillinger til flere domæner på én gang. Dette sparer dig tid og gør administration af dine domæneindstillinger nemmere.

1. Log på din GoDaddy -domæneportefølje . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Vælg ikonet Profiler over din domæneliste, og vælg derefter Ny profil .
    vælg rediger profil
  3. Angiv et profilnavn og en valgfri beskrivelse.
  4. Tilpas indstillingerne for dine domæner. Hvis du vælger Ikke angivet , ændres domæner, der bruger denne profil, ikke disse indstillinger og bevarer deres nuværende indstillinger.
    • Domænestandarder : Vælg dine indstillinger for automatisk fornyelse og domænelås.
    • Kontaktoplysninger : Indtast de kontaktoplysninger, der skal anvendes på domæner, der bruger denne profil.
    • Navneservere : Vælg, om du vil bruge GoDaddy-navneservere eller indtaste brugerdefinerede tredjeparts navneservere.
    • Videresendelse : Konfigurer domænevideresendelse for at omdirigere besøgende til et andet website.
  5. Vælg Gem for at oprette din nye domæneprofil.