Opret en forudindstillet profil

Med en forudindstillet profil kan du tilpasse specifikke domæneindstillinger og anvende dem på flere domæner ad gangen. Du kan spare tid med opdatering af kontaktoplysninger, indstillinger for automatisk fornyelse og navneservere.

1. Log på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode).
  2. Vælg Administrer forudindstillede profiler fra menuen Indstillinger
    administrer forudindstillede profiler
  3. Vælg Opret domæneprofil.
  4. Angiv et profilnavn og en valgfri beskrivelse.
  5. Vælg dine indstillinger for Import:
    • Nej tak – importér ingen indstillinger
    • Domæneprofil – kopiér indstillingerne for en eksisterende forudindstillet profil via rullemenuen
  6. Klik på et indstillingsfelt for at udvide mulighederne.
  7. Vælg Tilføj indstillinger, og tilpas mulighederne:
    Indstilling Handling
    Indstillinger for automatisk fornyelse
    • Skift mellem Til og Fra
    Lås-indstillinger
    • Skift mellem Til og Fra
    Indstillinger for kontaktoplysninger
    • Vælg afkrydsningsfeltet for at anvende oplysninger på alle kontaktpersontyper
    • Angiv oplysninger for hver kontaktpersontype
    Indstillinger for navneservere/videresendelse
    • Brug GoDaddys navneservere – brug standardindstillingerne for navneservere for GoDaddy
    • Brug brugerdefinerede navneservere – angiv brugerdefinerede navneservere fra din hosting- eller DNS-administrationsvirksomhed
    • Indstil videresendelse – angiv en URL-adresse, som dine domæner skal videresendes til
  8. Når du har tilpasset dine indstillinger, skal du vælge Gem.