Eksportér en liste over mine domæner

Eksportér en liste over dine domæner for at gennemse domæneoplysninger, der kan gemmes lokalt på din enhed, inklusive godkendelseskoderne for dine domæner. Listen over domæner eksporteres som en .CSV -fil.

1. Log på din GoDaddy -domæneportefølje . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Markér afkrydsningsfelterne ud for de domæner, du vil opdatere. Eller vælg afkrydsningsfeltet ud for Domænenavn , og vælg derefter Vælg alle .
    skærmbillede af flere valgte domæner
  3. Vælg Eksportér som .CSV fra handlingsmenuen.
    • Afhængigt af din skærmstørrelse er du muligvis nødt til at vælge menuen Mere og rulle ned for at se Eksportér som .CSV .
  4. Vælg indstillingerne for din eksport:
    • Kolonner i visning: Eksporten vil indeholde oplysninger fra de kolonner, der aktuelt er synlige i din portefølje.
    • Alle kolonner: Eksporten vil indeholde oplysninger fra alle kolonner, herunder indstillinger, som ikke er synlige i din portefølje.
    • Inkluder godkendelseskoder: Markér dette afkrydsningsfelt for at inkludere godkendelseskoder for alle valgte domæner.
  5. Vælg Eksportér domæner for at generere din domæneliste.
  6. Når din eksport er klar, skal du vælge Download fra bekræftelsesmeddelelsen for at downloade din fil. Eller download din liste fra afsnittet Eksporterede lister på din konto.
    • Dine eksporterede lister vil kunne downloades i op til 28 dage, efter de er oprettet.