Opret en meddelelse om indkøbsvogn

Når du bruger " Vis meddelelse & quot; Valgmuligheden Produkter: Meddelelsen Produkter i indkøbsvogn kan du vælge et eller flere produkter, der udløser meddelelsen. Når nogen af de valgte produkter er i indkøbsvognen, vises meddelelsen. Den{products} variabel kan bruges i meddelelsesteksten til at vise navnet på produktet i indkøbsvognen fra listen over matchende produkter, du har angivet.

Valgmuligheden "Skjul meddelelse" om produkter giver dig mulighed for at vælge et eller flere produkter, som vil skjule meddelelsen, når du er i indkøbsvognen. Når et produkt fra listen er tilføjet, fjernes meddelelsen.

Påkrævet: WooCommerce -indkøbsvognmeddelelser er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.

A Produkter i kurv Indkøbskurv Notice kan skabes ved:

1. Log på WordPress.
  2. Gå til WooCommerce > Meddelelser om indkøbsvogn .
  3. Vælg fanen Ny meddelelse .
  4. Vælg Produkter i indkøbsvogn fra menuen Type .
  5. Indtast et navn til meddelelsen i feltet Navn .
  6. Markér afkrydsningsfeltet ud for Aktivér for at aktivere eller deaktivere en meddelelse, der skal vises.
  7. Opret din brugerdefinerede meddelelse . En grundlæggende meddelelse gives for at komme i gang samt de variabler, der er relateret til meddelelsestypen.
  8. Indtast tekst til opfordring til handling (valgfri) - Denne tekst gengives ved siden af meddelelsen om indkøbsvogn.
  9. Angiv en URL til opfordring til handling (valgfrit) - Dette angiver, hvor brugeren skal gå hen og klikke på knappen Opkald til handling.
  10. Sådan vises meddelelsen, hvis der er et valgt produkt i indkøbsvognen: Tilføj alle de produkter, du vil vise i " Vis meddelelse & quot; Feltet Produkter .
  11. Sådan skjuler du meddelelsen, hvis der er et valgt produkt i indkøbsvognen: Tilføj alle de produkter, du vil skjule, i " Skjul meddelelse & quot; Feltet Produkter .
  12. Vælg knappen Opret varsel om indkøbsvogn .