Opret en meddelelse om indkøbsvogn

Deadline -indkøbsvognen er deadline -timen, der bestemmer, om der vises en meddelelse i dag. Deadline er indstillet i 24-timers format og kan være fra 1 til 24. Den{time} variabel, hvis den bruges, vil den resterende tid indeholde, dvs. '1 time 15 minutter' eller '25 minutter' osv.

Påkrævet: WooCommerce -indkøbsvognmeddelelser er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.

En meddelelse om deadline -indkøbsvogn kan oprettes af:

1. Log på WordPress.
  2. Gå til WooCommerce > Meddelelser om indkøbsvogn .
  3. Vælg fanen Ny meddelelse .
  4. Vælg Deadline i menuen Type .
  5. Indtast et navn til meddelelsen i feltet Navn .
  6. Markér afkrydsningsfeltet ud for Aktivér for at aktivere eller deaktivere en meddelelse, der skal vises.
  7. Opret din brugerdefinerede meddelelse . En grundlæggende meddelelse gives for at komme i gang samt de variabler, der er relateret til meddelelsestypen.
  8. Indtast tekst til opfordring til handling (valgfri) - Denne tekst gengives ved siden af meddelelsen om indkøbsvogn.
  9. Angiv en URL til opfordring til handling (valgfrit) - Dette angiver, hvor brugeren skal gå hen og klikke på knappen Opkald til handling.
  10. Indtast deadline -timen i 24-timers format: Dette kan være fra 1 til 24.
  11. Vælg afkrydsningsfelterne Aktive dage for de dag (e), hvor denne meddelelse skal være aktiv.
  12. Vælg knappen Opret varsel om indkøbsvogn .