GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Opret en ny e -mailkampagne baseret på en tidligere

Du kan bruge en eksisterende e -mailmarkedsføringskampagne som grundlaget for en ny kampagne.

1. Log på din GoDaddy Email Marketing-konto. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. På siden Kampagner skal du klikke på Skriv!
    Klik på skriv
  3. I den højre rude under Start fra forrige kampagne skal du klikke på en af de eksisterende kampagner, der er angivet i ruden.
    Klik og træk i håndtaget

Omdøb den kopierede version, når komponisten åbnes. Dette er med til at undgå forvirring mellem originalen og kopien. Hvis du ikke omdøber kopien, tilføjer Email Marketing et tal i slutningen af kopiens titel.