Opret en sikkerhedskopi af en server

Hvis du vil oprette sikkerhedskopier af dine servere, har du to muligheder: Du kan selv oprette manuelle sikkerhedskopier eller du kan automatisere dine sikkerhedskopier.

Indstilling Procedure
Manuelle sikkerhedskopier Du kan manuelt oprette sikkerhedskopier ved at tage snapshots af dine servere, som gemmer et billede af serveren i dens aktuelle tilstand. Du kan derefter bruge disse billeder til senere at oprette nye servere.

Hvad er snapshots?
Automatiske sikkerhedskopier Som en betalt tjeneste kan du aktivere automatiske sikkerhedskopier på dine servere, når du opretter dem.

Du kan kun aktivere denne tjeneste, når du opretter nye servere. Du kan imidlertid effektivt føje den til en server ved at gendanne serveren fra et snapshot og tilføje automatiske sikkerhedskopier, når den nye server oprettes.

Hvad er sikkerhedskopier?