Opret en skabelon til multi-purpose kuponer

Følg trinnene herunder for at oprette en skabelon til flere formål:

Påkrævet: WooCommerce PDF -produktkuponer er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.
  1. Log på WordPress.
  2. Gå til WooCommerce > Kuponer > Kuponskabeloner .
  3. Klik på Tilføj voucher -skabelon .
  4. På fanen Generelt skal du indtaste skabelonnavnet , vælge Multifunktionel (kan indløses på ethvert produkt / enhver tjeneste) som Voucher-type , om voucheren kan indløses online og forskellige formateringsindstillinger.
  5. På fanen Billeder kan du indstille baggrundsbilledet ved at vælge en af standardindstillingerne eller ved at uploade dit eget billede.
  6. Bemærk: Du kan tilføje flere billeder, så kunderne kan vælge deres ønskede baggrund, men de skal have de samme dimensioner som det primære billede. Feltplaceringer skal stemme overens mellem forskellige billeder, da voucher -felterne ikke flyttes ved at skifte baggrund. Når du opretter dine baggrundsbilleder, anbefaler vi, at du bruger høj opløsning / 300 DPI (i stedet for standardindstillingen 72 DPI) og indstiller voucheren til det tilsvarende niveau.

7. Gennemgå de andre indstillinger for voucher -skabeloner for at føje felter til din skabelon og fastlægge deres placering:
    • Logo
    • Produktnavn
    • Produkt -SKU
    • Produktpris
    • Produktmængde
    • Kuponummer (påkrævet, hvis onlineindfrielser er aktiveret)
    • Udløbsdato
    • Købers navn
    • Modtagernavn
    • Modtagerens e -mailadresse
    • Meddelelse
    • Stregkode
  8. Klik på Udgiv for at gemme din skabelon.