SSL-certifikater Hjælp

Bekræft domæneejerskab (DNS eller HTML) for mit SSL-certifikat

Bemærk: Vi bruger ikke omdirigeringer, når vi validerer dit domæneejerskab.

Når du anmoder om et SSL-certifikat, vil vi muligvis bede dig om at bekræfte, at du kontrollerer det domæne, hvortil du beder om certifikatet. Du kan vise på to måder, at du kontrollerer domænet:

FremgangsmådeSådan virker det
DNS-post (anbefales)Opret en TXT-fortegnelser, som vi angiver i dit domænenavns zonefil (DNS)
HTML-side

Upload en HTML-side med indhold, som vi angiver, til en bestemt mappe på hjemmesiden for the fællesnavn, du bruger.

Du kan ikke bruge HTML-metoden med Wildcard-certifikater.

Med HTML-metoden bliver certifikatet kun valideret for roddomænet, f.eks. coolexample.com. Hvis det er nødvendigt, at certifikatet dækker yderligere CNAMES, som f.eks. www.coolexample.com og blog.coolexample.com, skal du bruge DNS-post-metoden.

Bemærk: Hvis dit miljø kræver, at der ikke udstedes en "www"-værdi på dit certifikat, skal du benytte HTML-validering.

Følg nedenstående vejledning for din bekræftelsesmetode, DNS-post eller HTML-side.

DNS-post (anbefales)

Du vil modtage en e-mail fra os med en TXT-værdi, som du skal bruge til at oprette i din domænenavns DNS-zonefil. Tilføjelse af denne TXT-fortegnelse vil slet ikke påvirke din website. Det er noget du kun kan se gennem et særligt redskab, som udfører DNS-opslag.

Du kan kun oprette TXT-fortegnelsen gennem det firma, hvis navneservere dit domænenavn bruger. Hvis dit domænenavn bruger vores navneservere, bedes du se Administrer DNS-poster.

TXT-poster skal tilføjes på domænets rodniveau.

Brug følgende oplysninger til at oprette din TXT-fortegnelse:

FeltHvad der skal indtastes
Navn (host)Indtast @ (Hvis din DNS er hostet uden for GoDaddy, skal denne muligvis ikke udfyldes)
VærdiSkriv hele den TXT-værdi, vi har sendt til dig

Når først du har oprettet DNS-posten, skal du bruge anvisningerne i afsnittet Sådan bekræftes ejerskabet af dit domænenavn i denne artikel, for at lade os vide, at du er klar til at vi bekræfter, at du kontrollerer domænet.

HTML-side

Du vil modtage en e-mail fra os med en unik identifikator, som vil være på en linje i e-mailen: "Dit unikke ID for disse metoder er [uniktID]."

1. Brug en app som Notepad eller TextEdit til at oprette en fil med navnet godaddy.html.
  2. Kopier dit unikke ID, og kun dit unikke ID, ind i filen. Hvis dit unikke ID f.eks. er 12345, skal indholdet i din nye .html-fil være:

12345
  3. Opret en mappe med navnet "/.well-known/pki-validation/" i hjemmesidens øverste mappe med det almindelige navn, du anvender. Normalt er dette hjemmesidens rodmappe – f.eks. en mappe navngivet coolexample.com. Flere oplysninger om at finde din rodmappe: Hvis du kører på en Windows-server, skal du navngive mappen /.well-known./ i stedet for /.well-known/, da serveren ellers ikke giver dig lov til at oprette mappen.
  4. Placer den nye .html-fil i PKI-valideringsmappen. Efter at du har placeret filen dette sted, skal filens URL f.eks. være http://coolexample.com/.well-known/pki-validation/godaddy.html. Flere oplysninger om at få FTP-adgang med henblik på at uploade .html-filen til din rodmappe:
  5. Bekræft, at du kan få adgang til godaddy.html i en webbrowser, og følg derefter vejledningen i afsnittet Sådan bekræftes ejerskabet af dit domænenavn i denne artikel.

Hvis SSL-certifikatet gælder for roddomænet, skal det være muligt at finde HTML-filen på http://coolexample.com/.well-known/pki-validation/godaddy.html. http://www.coolexample.com/.well-known/pki-validation/godaddy.html er ikke nok.

Sådan bekræftes ejerskabet af dit domænenavn

Efter du tilføjer en DNS-post eller HTML-side, skal du lade os vide, at du er klar til at vi bekræfter, at du kontrollerer domænet.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Vælg SSL-certifikater, og vælg Administrer for det certifikat, du vil bekræfte.
  3. Vælg Kontrollér min opdatering.

Det kan tage 5-10 timer for bekræftelsen er blive fuldført.

Næste trin

• Hvis dit SSL hører til det primære navn på en website, der er hostet hos GoDaddy, installerer vi automatisk certifikatet for dig.
  • Hvis din server er placeret et andet sted, kan du downloade dit SSL-certifikat.