Professionel e-mail Hjælp

Opret en videresendelses-e-mailadresse

Rediger en eksisterende adresse til videresendelse af e-mail for at tilføje eller fjerne andre indbakker. Ved tilføjelse af yderligere e-mailadresser videresendes fremtidige e-mails direkte til disse indbakker.

1. Log på dit dashboard "E-mail og Office", og klik på Videresendelser.
    Klik på Videresendelser
  2. Find adressen til videresendelse af e-mail, vælg Indstillinger, og klik på Rediger.
    Vælg Rediger
  3. Tilføj eller fjern adresserne, og klik på Gem. Når dine ændringer er gemt, kan opdateringerne ses på siden Videresendelser af e-mail.
    Klik på Gem

Relaterede trin

• Du kan vende tilbage til siden Videresendelser af e-mail for at tilføje, redigere eller slette videresendelses-e-mailadresser.