Opret en videresendelses-e-mailadresse

Videresendelse fra en e-mailadresse giver dig mulighed for automatisk at overføre indgående beskeder til andre indbakker. Du kan videresende e-mails til andre professionelle indbakker eller tjenester som Gmail, Yahoo eller Hotmail.

1. Log på dit dashboard "E-mail og Office", og klik på Videresendelser.
    Klik på Videresendelser
  2. Klik på Tilføj Videresend.
    Klik på Tilføj Videresend
  3. Angiv videresendelsesadressen. Hvis du har flere domæner, skal du vælge det domæne, du vil bruge.
    Angiv navnet på videresendelsesadressen
  4. Angiv e-mailadressen/e-mailadresserne i feltet Videresend til. (Du kan føje op til 10 e-mailadresser til en videresendelses-e-mailadresse.)
    Angiv e-mailadresserne til videresendelse af e-mails
  5. Klik på Gem. Når din videresendelses-e-mailadresse er gemt, vises den på siden Videresendelser af e-mail.
    Se eksisterende videresendelser og videresendelses-e-mails

Relaterede trin

• Du kan vende tilbage til siden Videresendelser af e-mail for at tilføje, redigere eller slette videresendelses-e-mailadresser.