Opret et enkelt abonnementsprodukt til tilbagevendende betalinger

Denne vejledning viser dig, hvordan du opretter et enkelt abonnementsprodukt ved hjælp af plug -in WooCommerce Abonnementer. Du skal bruge et abonnementsprodukt, hvis du sælger et produkt, der opkræves tilbagevendende gebyrer.

Påkrævet: WooCommerce -abonnementer er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.
  1. Log på WordPress.
  2. Klik på Produkter > Tilføj ny .
  3. Find feltet "Produktdata", klik på rullemenuen og vælg Enkelt abonnement .
  4. Gå til "Generelt", oplys en abonnementspris, og angiv hyppigheden af det tilbagevendende gebyr
  5. Klik på Udgiv for at vise dit produkt på dit live site!