Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Opret et Microsoft 365 e-mail-alias

An e-mail-alias er en ekstra e-mail-adresse, der omdirigerer e-mails til en enkelt indbakke. Du kan oprette op til 400 e-mail-aliasser.

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug dit GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Gå til Microsoft 365-administrator og vælg E-mail-aliasser .
    Microsoft 365-administratorfanen åbnes for at vise e-mail-aliasser
  3. Vælg Tilføj alias .
  4. Vælg brugeren i feltet (hvis du har en e-mail-adresse, er den valgt som standard).
  5. Føj dit nye alias til Indtast alias og vælg Gemme .

Du får vist dit nye e-mail-alias angivet på E-mail-aliasser side. Du kan komme her når som helst for at tilføje yderligere aliasser eller redigere eller slette dem.