Opret et produkt til at sælge en voucher til ét formål

Når du har oprettet en kuponskabelon, kan du knytte den til et produkt. Når kunder køber dette kuponprodukt, genererer de en kupon, som de kan bruge på ethvert indløsningsprodukt. Følg nedenstående trin for at oprette et kuponprodukt.

Påkrævet: WooCommerce -abonnementer er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.
PDF -produktvouchere fra SkyVerge er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.
  1. Log på WordPress.
  2. Gå til Produkter, og vælg det pågældende produkt, eller klik på Tilføj nyt .
  3. Markér feltet Har voucher .
  4. Vælg din skabelon i feltet Voucher -skabelon .
  5. Bemærk: For produkter med variabel konfiguration skal du konfigurere indstillingerne for Har voucher og Voucher -skabelon for hver variation. Variationsnavnet vil blive inkluderet i vouchers afsnittet Produktnavn. Hvis din skabelon ikke inkluderer Produktnavn , anbefaler vi, at du tilføjer Produkt -SKU til skabelonen og indstiller unikke SKU'er for hver variant.

6. Opdater feltet Status for moms, så det svarer til afgiftsklassen for indløsningsproduktet.
  7. Klik på Opdater .