Opret et produkt til at sælge et engangs-gavekort

Når du har oprettet en gavekortskabelon, kan du vedhæfte den til et produkt. Når kunder køber dette gavekortprodukt, genererer de et gavekort til brug på ethvert indløsningsprodukt. Følg trinnene herunder for at oprette et gavekortprodukt:

1. Log på WordPress.
  2. Gå til Produkter , og vælg det pågældende produkt, eller klik på Tilføj nyt .
  3. Markér feltet Har gavekort .
  4. Vælg din skabelon i feltet Gavekortskabelon .
  5. Bemærk: For produkter med variabel konfiguration skal du konfigurere indstillingerne for Har gavekort og skabelon til gavekort for hver variation. Navnet på variationen vil være inkluderet i gavekortets afsnit Produktnavn . Hvis din skabelon ikke inkluderer Produktnavn , anbefaler vi, at du tilføjer Produkt -SKU til skabelonen og indstiller unikke SKU'er for hver variant.

6. Opdater feltet Status for moms, så det svarer til afgiftsklassen for indløsningsproduktet.
  7. Klik på Opdater .