Opret et GoDaddy Studio -projekt fra bunden

Følg disse trin for at starte et nyt projekt helt fra bunden i stedet for at bruge en skabelon:

1. Log på din GoDaddy Studio -app.
  2. Nederst på skærmen skal du vælgeGoDaddy Studio opretter projektknap til iOS Opret .
  3. Under Baggrundsindstillinger skal du vælge Billede , Video , Gennemsigtig eller en farve for at starte dit projekt.
  4. Hvis du har valgt et billed- eller videobaggrund , skal du vælge det billede eller video, som du vil bruge.
  5. Vælg en størrelse til dit lærred. Øverst på skærmen kan du indstille en brugerdefineret størrelse, eller nederst på skærmen kan du vælge et format fra de angivne indstillinger.
  6. Tryk påalt navn til billedet afkrydsningsfelt i øverste højre hjørne for at gemme dit projekt.

Dit projektskærmbillede

1. Log på din GoDaddy Studio -app.
  2. Nederst på skærmen skal du vælgeGoDaddy Studio Opret projektknap til Android Opret .
  3. Vælg en størrelse til dit lærred. Øverst på skærmen kan du indstille en brugerdefineret størrelse, eller nederst på skærmen kan du vælge et format fra de angivne indstillinger.
  4. Tryk påalt navn til billedet afkrydsningsfelt i øverste højre hjørne for at gemme dit projekt.

Dit projektskærmbillede

1. Log på din GoDaddy Studio -konto .
  2. Vælg Nyt projekt øverst til højre.
  3. Vælg Gennemsigtig , Video , Billede eller en Baggrund for at starte dit projekt.
  4. I menuen til højre skal du vælge en størrelse til dit lærred. Du kan vælge et format i forudstørrelse eller oprette en brugerdefineret størrelse.
  5. (Valgfrit) For at tilføje en farve til din projektbaggrund, i menuen til højre under Baggrund skal du markere feltet Farve og vælge en farve.
  6. Dit projektskærmbillede

Når du har oprettet dit projekt, kan du tilføje billeder, videoer, figurer, grafik, tekst og mere og derefter blive kreativ med skrifttyper, farver og effekter såsom blanding og maskering.