Opret et underdomæne

Du kan oprette en underdomæne-fortegnelse i din DNS-zonefil for et domæne registreret hos GoDaddy. Underdomæner er en type domænepræfiks, såsom blog.dinside.com, der bruger en A-fortegnelse til at pege på en IP-adresse. Hvis du vil tilføje et underdomæne, der peger på et domænenavn, skal du tilføje et CNAME.

Du kan se en kort animation om denne opgave længere nede på siden.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domænenavn fra listen for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Under Yderligere indstillinger skal du vælge Administrer DNS.
  4. Under afsnittet Fortegnelser skal du vælge Tilføj.
  5. Vælg A i rullemenuen Type.
  6. Udfyld de obligatoriske felter:
    • Vært: Underdomænets værtsnavn eller præfiks. Indtast f.eks. blog for at oprette et underdomæne til blog.yoursite.com.
    • Peger på: Den IP-adresse du indstiller som destination for værten. Det er som regel IP-adressen på en hostingkonto, hvor hjemmesiden til dit underdomæne bor.
    • TTL: Vælg, hvor længe serveren skal cache oplysningerne. TTL er som standard indstillet til 1 time.
  7. Vælg Gem for at gemme din fortegnelse.

Det kan tage på til 48 timer, før alle dine DNS-ændringer træder i kraft globalt.

Vis mig hvordan

tilføj en underdomænefortegnelse