Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Opret filer i Plesk -hosting

Du kan oprette nye filer på din hostingkonto, der bruger enhver udvidelse.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. I den øverste navigering Klik på fanen Filer.
  5. Klik på Ny , og derefter på Opret ny fil .
  6. Indtast et Filnavn , og klik derefter på OK .