Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Opret flere e -mailadresser

Du kan tilføje flere adresser til din e -mailkonto på én gang ved hjælp af funktionen Masser af adresser . Dette er nyttigt, hvis du konfigurerer flere e -mailadresser til forskellige afdelinger eller medarbejdere, der bruger den samme e -mailkonto.

1. Log på din Workspace e-mailkonto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Bemærk: Hvis du vil bruge en eksisterende gratis e -mailkredit, og indstillingen E -mail ikke vises i afsnittet Mine produkter, skal du klikke på Gratis produkter , klikke på E -mail -kontoliste og derefter klikke på Brug kredit. Fra rullelisten til højre vælger du det domæne, du vil bruge, og klikker på Fortsæt. Kontoen vises som en ny konto på listen E -mailkonto.

3. Hvis du har ubrugte e-mailplaner og ikke tidligere har deaktiveret pop op-meddelelsen, som vises, skal du klikke på Tilføj adresse for at gå til mappen Ubrugt e-mail eller klikke på Vis alle for at se din komplette liste over e-mailplaner.
  4. Klik på Tilføj i oversigten for den konto, som du vil tilføje e -mailadresser til.
  5. Gå til fanen Masser af adresser .
  6. I afsnittet Tilføj e -mail skal du indtaste kontonavnene (adskilt med kommaer) for de e -mailadresser, du vil konfigurere. Indtast f.eks. "Info, salg, markedsføring, support" i feltet uden anførselstegn.

Bemærk: Du kan tilføje e -mailadresser til flere domæner på én gang ved at angive et domæne for en eller flere af dine e -mailadresseindtastninger. Indtast f.eks. "Info@coolexample.info, sales, marketing, support" i feltet, og vælg derefter et andet domæne i næste trin for at tildele de resterende e -mailadresser.

7. Vælg, om du bruger et domæne, der er registreret eller hostet hos os, eller et domæne, der er registreret eller hostet et andet sted, og angiv derefter domænet.
  8. I felterne Adgangskode og Bekræft adgangskode skal du indtaste din adgangskode.
  9. Brug de resterende felter til at afslutte tilpasningen og opsætningen af din e -mailadresse.
    • Videresend carbon -kopi: Indtast en eller flere e -mailadresser for at modtage kopier af alle meddelelser sendt til denne adresse.
    • Størrelse på indgående boks: Angiv mængden af lagerplads på din konto, der skal tildeles til denne e -mailadresse.
    • Indstillinger for indgående post: Vælg Aktivér spamfiltrering for denne konto for at bruge vores spamfiltreringsfunktion.
  10. Klik OK.