Opret forbindelse til din hosting-konto med FileZilla (FTP)

FileZilla er en gratis FTP-klient (File Transfer Protocol) til Windows®, Mac® og Linux® operativsystemer. Du kan downloade den fra http://filezilla-project.org.

FTP-klienter lader dig flytte filer fra din lokale computer til en anden computer over internettet — i denne situation er den anden computer den server, som huser din hostingkonto. Du vil bruge en FTP-klient til at flytte din websites filer fra din computer til din hostingkonto, hvilket gør dine filer synlige på internettet, hver gang nogen besøger dit domænenavn.

Brug af FileZilla med din hostingkonto

For at bruge FileZilla med din hosting-konto, skal du bruge de nøjagtige hosting FTP-indstillinger.

For at bruge FileZilla (FTP) skal du bruge

Når du har det hele klar, kan du forbinde til din hosting-konto med FileZilla.

Oprettelse af forbindelse til din hostingkonto med FileZilla

Download FileZilla, og følg nedenstående instruktioner for at forbinde til din hosting-konto.

Opret forbindelse til din hosting-konto med FileZilla

1. Kør FileZilla fra din computer.
  2. Udfyld følgende felter, og klik så på Opret hurtigt forbindelse:
    • Host — Indtast IP-adressen til din hostingkonto.
    • Brugernavn — Indtast brugernavnet til din hostingkonto.
    • Adgangskode — Indtast adgangskoden til din hostingkonto.

Hvis du har problemer med at få forbindelse med din hostingkonto, er det højst sandsynligt forårsaget af en forkert adgangskode. Se Nulstil dit FTP-brugernavn og din adgangskode for at få yderligere oplysninger.
    • Port — Indtast 22 for sFTP.

Vores Administrerede WordPress-konti kan kun tilslutte via sFTP.

Når forbindelsen er oprettet, viser FileZilla indeholdet af din hosting-konto i højre side, i afsnittet Ekstern site, og indholdet af din computer i i venstre side, i afsnittet Lokal site.

Fejlfinding

Hvis du har problemer med at få forbindelse med din hostingkonto med FileZilla, bedes du se:

Overførsel af filer til din hostingkonto med FileZilla

Følg disse instruktioner for at overføre din filer til din hosting-konto med FileZilla.

Overfør filer til din hosting-konto med FileZilla

1. Lokaliser de filer i Lokal site som du ønsker at overføre til din hosting-konto.
    • FileZilla viser indholdet for din Lokal site med udgangspunkt i dit operativsystems rodmappe. Gå til en mere velkendt mappe i din computer filstruktur ved at dobbeltklikke på Brugere, dit profilnavn og derefter Skrivebord eller din primære mappe til dokumenter.
    • De filer, som du uploader til den pågældende mappe, skal have en indeksfil. Denne fil er sandsynligvis, index.html eller index.htm, men der er andre gyldige muligheder. Du kan få yderligere oplysninger i
  2. Vælg filerne fra Lokal site. Der er to måder at markere flere filer på:
    • Markér en fil, hold Shift-tasten nede og vælg en anden fil i mappen for at fortsætte med at vælge. De to markerede filer, og alle filerne i mellem dem, markeres.
    • Markér en fil, hold Ctrl-tasten nede og vælg en anden fil i mappen for at fortsætte med at vælge. På denne måde kan du tilføje eller fjerne enkelte filer efter dit valg.
  3. Find den mappe under Ekstern site, som du ønsker at overføre dine filer til. Du skal bruge din websites rodmappe (flere oplysninger).
  4. Flyt filerne fra Lokal site til Ekstern site ved trække og slippe dem i vinduet.
  5. Træk og slip — Vælg de filer fra Lokal site, som du ønsker at uploade. Klik og træk dem til mappen Ekstern site. Når mappen er fremhævet, kan du slippe filerne (slip museknappen), og filerne vil blive uploadet.

Hvis du har problemer med at bruge FileZilla til få forbindelse med din hostingkonto, bedes du se Fejlfinding af FileZilla FTP-forbindelser.

Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller pålidelighed. Tredjeparters mærker og logoer er registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Alle rettigheder forbeholdt.