Opret forbindelse til Google My Business

Google My Business giver dig mulighed for at gøre din virksomhed mere synlig ved at vise dine åbningstider, telefonnummer og placering i Google Søgning og Maps -resultater.

Bemærk: Se , om din virksomhed er kvalificeret til Google My Business . For at kunne vises på Google maps er du nødt til at betjene folk lokalt, f.eks. En fysisk butik, som folk kan besøge eller en ansigt til ansigt-tjeneste som f.eks. En fotograf eller en hundevandrer. Hvis dit website ikke er kvalificeret, bliver du bedt om at forbedre dit websites SEO i stedet. Google My Business er adskilt fra Google Channel- og Smart Shopping -kampagner , som er tilgængelige for alle Websites + Marketing -websites i USA.

Denne video er Lektion 8 i introduktionsserien til Grundlæggende markedsføring med GoDaddy .

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. Fra dit dashboard skal du vælge Marketing > Social . Vælg derefter Google My Business .
  1. Vælg Opret forbindelse .
  2. Hvis du allerede har en Google My Business -fortegnelse, skal du vælge Tilknyt en fortegnelse .
    • Udfyld dit firmanavn og din by.
    • Log på Google (eller opret en ny konto). Du bliver bedt om at acceptere adgang mellem Google og GoDaddy.
    • Find din fortegnelse fra listen, og vælg Indsend .
  3. Hvis du opretter en ny liste, skal du vælge Opret liste.
    • Besvar anmodningerne om, hvordan du driver din virksomhed, dit firmanavn, kategori, adresse osv.
    • Log på Google (eller opret en ny konto). Du bliver bedt om at acceptere adgang mellem Google og GoDaddy.
    • Fortsæt med at udfylde oplysninger, når du bliver bedt om det, og fuldfør derefter bekræftelsesprocessen i Google.

Bemærk: Det kan tage op til 3 dage for Google at bekræfte din fortegnelse.