Administreret WordPress Hjælp

Opret forbindelse til min Administreret WordPress -server med SSH (Secure Shell)

Når du har aktiveret SSH på din Administreret WordPress -konto, skal du følge disse generelle trin for at oprette forbindelse via SSH ved hjælp af en klient.

Bemærk: Den præcise metode til oprettelse af forbindelse via SSH afhænger af, hvilken SSH-klient du bruger (vi anbefaler PuTTy til Windows eller Terminal til macOS). Du kan få flere oplysninger i dokumentationen til PuTTy eller Terminal.

Før du følger disse trin, skal du bruge disse oplysninger:

Fik du fat i det hele? Lad os komme i gang!

1. Start SSH-klienten.
  2. Indtast værten (dit domænenavn eller din IP-adresse) og port 22 for at etablere SSH-forbindelsen.
  3. Indtast dit primære FTP-brugernavn og din primære FTP-adgangskode, når du bliver bedt om det.

Bemærk: Vi viser, hvordan man bruger bestemte tredjepartsprodukter. Vi hverken godkender eller direkte understøtter tredjepartsprodukter og er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller pålidelighed. Tredjeparters varemærker og logoer er registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Alle rettigheder forbeholdes.