Administreret WordPress Hjælp

Opret forbindelse til Administreret WordPress-server med SSH (Secure Shell)

Når du har aktiveret SSH på din Managed WordPress-konto, skal du følge disse trin for at oprette forbindelse mellem din server og en SSH-app.

Påkrævet: Du skal bruge følgende for at udføre disse trin:

Fik du fat i det hele? Lad os komme i gang!

1. Start din SSH-app.
  2. Indtast værtsnavnet (IP-adresse) og port (22 for SSH) i det angivne felt.
  3. Indtast dit FTP-brugernavn og din adgangskode, når du bliver bedt om det.

Bemærk: De nøjagtige trin til forbindelse med SSH afhænger af hvilken SSH-app, du bruger. Se mere dokumentation for PuTTY eller Terminal.