Gen 4 VPS og dedikerede servere Hjælp

Opret forbindelse til min server med SSH (Secure Shell)

Følg disse generelle trin for at oprette forbindelse til din Gen 4 VPS eller dedikerede server via SSH vha. en klient.

Du kan se en kort video om at gøre dette længere nede ad siden.

Bemærk: Den præcise metode til oprettelse af forbindelse via SSH afhænger af, hvilken SSH-klient du bruger (vi anbefaler PuTTy til Windows eller Terminal til macOS). Du kan få flere oplysninger i dokumentationen til PuTTy eller Terminal.

Du skal bruge disse oplysninger, før du følger denne vejledning:

Fik du fat i det hele? Lad os komme i gang!

1. Start SSH-klienten.
  2. Indtast værten (dit domænenavn eller din IP-adresse) og din SSH-port (standard er 22) for at oprette SSH-forbindelsen.
  3. Indtast dit primære FTP-brugernavn og din primære FTP-adgangskode, når du bliver bedt om det.

Bemærk: Vi viser, hvordan man bruger bestemte tredjepartsprodukter. Vi hverken godkender eller direkte understøtter tredjepartsprodukter og er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller pålidelighed. Tredjeparters varemærker og logoer er registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Alle rettigheder forbeholdes.

Vis hvordan