Opret forbindelse til Over via min GoDaddy-konto

Skab iøjnefaldende visuelt indhold til en hvilken som helst platform uden hjælp fra en grafiker.

Over Pro er gratis for alle brugere indtil den 31. oktober. Derefter vil den gratis version, Over Free, fortsat være tilgængelig for alle brugere. Over Pro inkluderes i Website Builder Premium- og E-handelsabonnementer (se abonnementer og priser) samt den digitale marketingpakke.

Du kan tilgå Over med din GoDaddy-konto på tre måder:

• I Website Builder eller den digitale marketingpakke.
  • På internettet.
  • Via Over-mobilappen (Android eller iOS).

Bemærk: Når du tilgår Over via hjemmesiden eller appen, skal du sørge for, at du logger på med din GoDaddy-konto for at drage fordel af Over Pro og gøre dine billeder nemt tilgængelige fra din hjemmesides billedbibliotek.

Bruger du andre loginmuligheder (f.eks. Apple, Facebook eller Google), opretter du andre konti. Projekter, der er gemt på én konto, vil ikke blive vist på andre konti.

I Website Builder

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder eller Onlinemarketing, og vælg Administrer ud for den hjemmeside, du ønsker.
  3. Gå til Marketing > Content Creator.
  4. Begynd at skabe, eller brug Design Editor til at starte et Nyt projekt eller åbne Mine projekter. Læs mere om, hvordan du opretter et billede til sociale medier eller din hjemmeside.

På internettet

1. Gå til madewithover.com.
  2. Vælg Sign in (Log på).
  3. Log på med dit GoDaddy-login.
  4. Begynd at skabe, eller brug Design Editor til at starte et Nyt projekt eller åbne Mine projekter. Læs mere om, hvordan du opretter et billede til sociale medier eller din hjemmeside.
  5. Bemærk: Hvis du ikke ser dit eksisterende projekt, skal du vælge Dashboard for at vende tilbage til Website Builder eller den digitale marketingpakke og derefter vælge Mine produkter under dit navn i øverste venstre hjørne for at skifte til en anden hjemmeside.

Via mobilappen

1. Gå til appbutikken for din enhed (iOS eller Android).
  2. Søg efter Over, og download appen.
  3. Log på med dit GoDaddy-login.
  4. Begynd at skabe, eller brug Design Editor til at starte et Nyt projekt eller åbne Mine projekter. Læs mere om, hvordan du opretter et billede til sociale medier eller din hjemmeside.