GoDaddy Studio Hjælp

Log på GoDaddy Studio

Log på GoDaddy Studio og opret særligt visuelt indhold til enhver platform – ingen grafiske designevner er nødvendig!

Brug din mobiltelefon til at scanne QR-koden, og download mobilappen på iOS eller Android.
Åbn eller download appen

Alternativt kan du følge disse trin for at downloade appen:

1. Gå til appbutikken for din enhed (iOS eller Android).
  2. Søg efter GoDaddy Studio, og download appen.
  3. Log på med dine GoDaddy-loginoplysninger.
  4. Du kan nu oprette et projekt eller redigere et eksisterende GoDaddy Studio-projekt.
  1. Gå til GoDaddy Studio.
  2. På højre side af skærmen logger du på med dine GoDaddy-loginoplysninger.

Bemærk: Hvis du er på GoDaddy Studio-websiten i en browser på din mobilenhed, bliver du bedt om at downloade eller logge på appen.