Hjemmesideprogram Hjælp

Opret forbindelse til Square første gang

Ved at importere produkterne fra din Square-konto til Website Builders Webshop kan du nemmere administrere produkterne for begge dele. Sådan opretter du forbindelse mellem en Square-konto og din Webshop for første gang. Når du først har oprettet forbindelse til din Square-konto, kan du importere yderligere Square-produkter efter behov.

Bemærk: Denne funktion er ikke tilgængelig på mobile enheder.

1. Log på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Når din webshop vises, skal du klikke på Administrér butik.
  3. Klik på fanen Butik i toppen og derefter på Tilføj produkt.
    klik på Tilføj produkt
  4. I toppen af vinduet Tilføj produkt skal du klikke på Forbind i afsnittet Har du en Square-konto?.
    klik på Forbind
  5. Log på din Square-konto, eller opret en ny. (Dette behøver du ikke at gøre igen næste gang, du importerer.)
    opret konto, eller log på
  6. Klik Importér for at starte processen. Tiden, der kræves hertil, afhænger af, hvor mange Square-produkter du har.
    klik på Importér
  7. Når processen er fuldført, vises meddelelsen Import lykkedes.
    import lykkedes
  8. Klik på Vis eller Færdig for at se de importerede Square-produkter i din produktliste, som vises i kolonnen Salgskanaler. (Hvis produkterne indeholder en kategori, vises disse oplysninger i kolonnen Kategori.)
    Square-importeringer er tilføjet

Bemærk: Du modtager også en e-mail, når importeringen er fuldført.