Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Opret mapper for at organisere e -mails

Opret mapper for at organisere dine e -mails i din indbakke på Workspace Webmail. Funktionen Workspace Webmail Sort & File husker, hvor du vil have meddelelser. Når du flytter e -mailmeddelelser, gemmes kriterierne for fremtidig arkivering.

Oprettelse af e -mailmapper

1. Klik på knappen Ny mappe .
  2. Gør følgende:
    Mappenavn
    Indtast en titel til mappen.
    Som en undermappe til:
    (Valgfrit) vælg den mappe, som du vil finde den nye mappe under.
  3. Klik på OK.

Organisering af e -mailmeddelelser

1. Klik på navnet på den mappe, som indeholder listen over meddelelser, du vil organisere.
  2. Vælg de e -mailmeddelelser, du vil flytte.
  3. Fra listen Flyt til mappe skal du vælge den mappe, som du vil flytte e -mailmeddelelserne til. Du kan få yderligere oplysninger om mapper og mappeindstillinger i Om mapper .
  4. Klik på Flyt .

Bemærk: Du kan også flytte en besked ved at vælge navnet på meddelelsen og, mens du holder museknappen nede, og trækker den direkte til mappen.

Brug af Sort & File

1. Vælg de e -mailmeddelelser, du vil flytte.
  2. Vælg Sorter og fillisten Flyt , og klik derefter på Flyt .
  3. (Valgfrit) Hvis der ikke er gemt nogen sædvanlige mapper, skal du vælge den mappe, hvortil de valgte e -mailmeddelelser skal flyttes, og derefter klikke på Flyt .