Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Opret markedsføringsmails

Skab forbindelser med dine kunder ved at lade dem abonnere på markedsføringsmail, inkl. udsalg, kampagner eller nyhedsbreve. E-mailmarkedsføringskampagner kan derefter øge trafikken til din site.

Denne video er Lektion 17 i instruktionsserien for Kom i gang med e-mailmarkedsføring.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Åbn dit websted.
    • For Website Builder og Premium -onlinebutik: Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af det website, du vil ændre.
    • Til digital markedsføring: Rul ned til Online markedsføring og vælg Styre ved siden af det websted, du vil ændre.
  3. Åbn dit e -mailmarkedsføringsområde.
    • For Website Builder: Fra dit dashboard vælger du Marketing > E -mail.
    • For digital marketing: Fra dit dashboard skal du vælge E -mailmarkedsføring > Kampagner .
    • For Premium -webshop: Vælg Promover > Promover fra dit dashboard

Bemærk: Premium Webshop -trin ligner nedenstående trin, men lidt anderledes.

4. Vælg Skriv eller Skriv kampagne .
  5. Vælg en skabelon for at komme i gang.
    vælg en skabelon
  6. Navngiv din e-mail , så du kan finde den på et senere tidspunkt. Dette er ikke emnelinjen, men nærmere et filnavn.
  7. Brug de forskellige værktøjslinjer til at tilføje elementer såsom tekst, billeder, titler og knapper. (Du kan finde yderligere oplysninger i Opret din første e-mailkampagne.
  8. Panelet til højre viser billeder, som anvendes på din hjemmeside, og du kan trække dem til banneret eller brødteksten i din markedsføringsmail. Eller du kan uploade nye billeder.
    træk billeder til skabelonen
  9. Når du har oprettet din markedsføringsmail, skal du klikke på Fortsæt.
  10. Brug fanebladet Modtagere til at angive e-mailadresser eller vælg en liste over kontaktpersoner. Vælg Fortsæt.
  11. Brug fanebladet Detaljer til at brugerdefinere Fra-navnet, Fra-mailadressen og emnelinjen. Vælg for at aktivere eller deaktivere linksporing, se sporing og deling på sociale medier. Når alt ser godt ud, klikker du på Send. Hvis du vil sende den på et andet tidspunkt, skal du klikke på Send senere og følge vejledningen.
  12. Du får vist en bekræftelse mere. Gem, annuller eller vælg Det ser godt ud. Send det!