Opret markedsføringsmails

Opbyg relationer til dine besøgende ved at lade dem abonnere på markedsføringsmails om din hjemmeside. På denne måde kan du gøre udsalg, andre salgsfremstød og nyhedsbreve til dele af en e-mailkampagne. Og det er noget, der øger trafikken på dit site.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Oversigt i fanen Markedsføring.
    Klik på Oversigt i menuen Markedsføring
  3. I Oversigt-vinduets afsnit for Kampagner skal du klikke på Kom godt i gang, hvis dette er den første kampagne, du har oprettet. Ellers skal du klikke på Udarbejd.
    klik på Kom godt i gang

Bemærk: Hvis du har mere end én e-mailmarkedsføringskonto, bliver du først bedt om at vælge en.

4. Vælg en skabelon for at komme i gang.
    vælg en skabelon
  5. Panelet til højre viser automatisk billeder, som anvendes på din hjemmeside, og du kan trække dem til banneret eller brødteksten i din markedsføringsmail.
    træk billeder til skabelonen
  6. Brug de forskellige værktøjslinjer til at tilføje elementer såsom tekst, billeder, titler og knapper. (Du kan finde yderligere oplysninger i Opret din første e-mailkampagne.
  7. Når du har oprettet din markedsføringsmail, skal du klikke på Fortsæt.
  8. Anvend fanen Modtagere til at angive e-mailadresser eller en liste over kontaktpersoner, og klik på Fortsæt.
  9. Anvend fanen Oplysninger til at tilføje elementer som Emne, sporingsindstillinger og sociale medier, og klik på Send for at sende e-mailen med det samme.
    Klik på Send, når du er færdig

Bemærk: Hvis du vil sende den på et andet tidspunkt, skal du klikke på Send senere og følge vejledningen.

10. For at vende tilbage til din hjemmeside skal du klikke på Rediger/Rediger site.