Opret medlemssider på din hjemmeside

With Website Builder you can create "members-only" website pages for private information, such as in-house price lists or select audience promotions. You start by adding private pages, then adding members one at a time or by importing a list.

Bemærk: Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig for kunder i USA.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Click Edit/Edit Site. (If you're using the Website Builder Online Store, click Manage Store, then Website in the top green bar.)
  3. Klik på panelet Sider øverst til højre, og klik på Tilføj.
    Klik på Tilføj i panelet Sider og navigering
  4. Der vælges automatisk en Ny side, så du skal indtaste en Sidetitel, slå Kun for medlemmer til ved at klikke på den hvide knap (den skifter til højre), og klikke på Opret side.
    slå knappen kun for medlemmer til

Bemærk: Vis i navigation vælges automatisk, men siden åbner kun for medlemmer, der er logget på.

5. Når siden Kun for medlemmer vises, skal du klikke på Tilføj afsnit for at begynde at oprette indhold til siden. (Se Tilføj et afsnit.)
    Klik på Tilføj afsnit
  6. Your changes are saved automatically so when you're finished, click Publish Site (mobile phone) or Publish (desktop/tablet).