Opret min app til Intuit -forbindelse

Trin 1 i serien Næste

Følg trinnene nedenfor for at oprette en gratis forbindelsesapp med Intuit:

Påkrævet: Intuit -betalinger er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.
  1. Log ind på Intuit Developer -hjemmesiden .
  2. Naviger til Dashboard > Opret en app .
  3. Vælg QuickBooks online og betalinger.
  4. Indtast et navn til din app, vælg Betalinger (kun USA) for omfanget, og vælg derefter Opret app .
  5. Vælg fanen Produktion , og opdatér de Trems of Service -links og de lande, som du accepterer forbindelser fra, hvis det er nødvendigt. Vælg Gem .
  6. Gå til fanen Nøgler og OAuth . Kopiér og indsæt kunde -id og klienthemmelighed i plugin -indstillingerne på din hjemmeside.
  7. Opdater omdirigerings -URI'erne med den URI, der er angivet i plugin -indstillingerne. Dette har følgende format (erstat "EXAMPLE.com" med din butiks URL):

https://EXAMPLE.com?wc-api=wc_intuit_payments_auth
  • Opdater felterne til app -URL'er . Du kan bruge hjemmesiden eller butiksdomænet til din start -URL og afbryde URL – disse felter er obligatoriske, men kræver ikke en særlig webadresse.
  • Klik på Gem .
  • Flere oplysninger